ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο ΑΕΤΟΣ καταγγέλλει ότι μπήκε στο σημάδι μετά τις εκλογές της ΕΠΣΚ – «Υπεύθυνος αποκλειστικά ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ»


Και με τη βούλα η αποχώρηση του ΑΕΤΟΥ από το φέτινο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΚ, ,αφού εκδόθηκε και επισήμως ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την απόφαση για  απόσυρση από το φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΚ.. Στην ανακοίνωση γίνονται σοβαρές καταγγελίες για τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ Π. Ποζίδη ότι είναι «Ϋπεύθυνος αποκλειστικά» για την αποχώρηση του ΑΕΤΟΥ γιατί «ξεκίνησε πόλεμο», μετά την απόφαση του ΑΕΤΟΥ «να ψηφίσει μια άλλη παράταξη» στις εκλογές της ΕΠΣΚ.
Και είναι απορίας άξιον πώς από τον ίδιο και την ΕΠΣΚ δεν υπάρχει κάποια απάντηση για αυτές. Αντίθετα διαρρέουν πληροφορίες για σοβαρές ποινές από αφαίρεση μέχρι 6 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και επιβολή προστίμου μέχρι 1.000 ευρώ. Ο ΑΕΤΟΣ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και αντί οι υπεύθυνοι της ΕΠΣΚ να βγούν και να αντιπαρατεθούν σε όσα καταγγέλλονται ακολουθούν το δρόμο της σιωπής.
Ας ελπίσουμε ότι οι θυσίες των ανθρώπων του ΑΕΤΟΥ δε θα πάνε χαμένες και θα είναι η αρχή για ένα κίνημα εξυγίανσης του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΕΤΟΥ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου