ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τα ειρωνικά συγχαρητήρια της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ – Σπάει ο γύψος της ΕΠΣΚ!


Ο γύψος που επέβαλε η ΕΠΣΚ Κέρκυρας στα Σωματεία με την αυταρχική απόφαση της ανάκλησης ανακοινώσεων φαίνεται να σπάει. Μετά την περιβόητη ειρωνική ανάκληση του ΚΡΟΝΟΥ ακολούθησε η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Καρουσάδων που εξέδωσε Ανακοίνωση με αφορμή την επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, την περασμένη Τετάρτη, εξέδωσε το βράδυ της... Κυριακής η Ολυμπιάδα Καρουσάδων.
Στην ανακοίνωση μετά τα πραγματικά συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητή και κόσμο, αλλά και την Αστυνομία, δεν παραλείπουν να συγχαρούν ειρωνικά και την ΕΠΣΚ, με δεδομένο τα παράπονα που είχαν για τη διαιτησία, «για την εν γένει αξιοπιστία που προσφέρει στο θεσμό, αλλά και τον ισότιμο τρόπο που αντιμετωπίζει το σωματείο μας».
Ο γύψος έσπασε, καιρό να σπάσει και το απόστημα!
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Το ΔΣ της Ολυμπιάδας Καρουσάδων συγχαίρει τους παίκτες και τον προπονητή για την αγωνιστική εικόνα τους στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ, τον κόσμο για τη στήριξή του στην προσπάθειά μας, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Καρουσάδων για την άψογη συνεργασία μας στην τέλεση του αγώνα. Τέλος, τα θερμά συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Κέρκυρας για την εν γένει αξιοπιστία που προσφέρει στο θεσμό, αλλά και τον ισότιμο τρόπο που αντιμετωπίζει το σωματείο μας.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου