ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με πολύ κυνηγητό και δακρυγόνα, αντιμετώπισαν τα ΜΑΤ τους διαμαρτυρόμενους αγρότες (Βίντεο)Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Με τον γνωστό προβοκατόρικο τρόπο που συνηθίζει το τηλεοπτικό κανάλι του Φαλήρου κάλυψε τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί έξω από το κατ’ ευφημισμό αποκαλούμενο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Αυτό το βλέπουμε καθαρά την στιγμή που ο ρεπόρτερ του καναλιού μιλάει, ότι οι συγκεντρωμένοι αγρότες που έφτασαν από Κρήτη –απ’ την μεγαλόνησο σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήρθαν στην Αθήνα 1.300 αγρότες που ενώθηκαν με συναδέλφους τους από Πελοπόννησο, Φθιώτιδα και  Βόρεια Ελλάδα- δέχτηκαν από τα ΜΑΤ «πάρα πολλούς ψεκασμούς, πολύ κυνηγητό και δακρυγόνα», ο δημοσιολόγος του Αλαφούζου που ήταν στο στούντιο κάνει λόγο για ορισμένους αγρότες που «ήταν προετοιμασμένοι να κάνουν τέτοιου είδους επιθέσεις, στην αστυνομία».  
Ως συνήθως τα τηλεοπτικά κανάλια υποβαθμίζοντας εντελώς την κυβερνητική επίθεση που οδηγεί στον αφανισμό των ξωμάχων της γης με το φορολογικό, το ασφαλιστικό αλλά και το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής που έχει ο αγροτικός τομέας, επικεντρώνουν το ρεπορτάζ τους σε κάποια επεισόδια που δημιουργήθηκαν. Παραλείπουν επιδεικτικά να αναφέρουν ότι οι αγρότες αντιμετωπίστηκαν με περιφρόνηση από την ηγεσία του υπουργείου, αφού ο γενικός γραμματέας του αρνήθηκε προκλητικά να δεχθεί αντιπροσωπία τους, η οποία θα του εξέθετε τα αιτήματά τους, γεγονός που αποτέλεσε την αφετηρία της έντασης που ακολούθησε και αντιμετωπίστηκε με άκρατη καταστολή.

Εδώ να τονίσουμε ότι στον δίκαιο αγώνα των αγροτών συμπαραστέκονται εκπρόσωποι Εργατικών Κέντρων, και συνδικαλιστικών οργανώσεων.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου