ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο ΑΟ Βασιλάτικα νίκησε στο ντέρμπι τον ΦΑΙΑΚΑ στη σκια του τραυματισμού του Β. Νικομάνη


Το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής στο γήπεδο Περιβολίου σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Β. Νικομάνη στο 27΄και διακόπηκε για περίπου μια ώρα. Το ασθενοφόρο άργησε και ευτυχώς για τον Βασίλη ο τραυματισμός δε φαίνεται να είναι σοβαρός, σύμφωνα με τις πρώτες γνωματεύσεις των γιατρών που ας ελπίσουμε θα επιβεβαιωθούν από τη μαγνητική της Τρίτης.
Ο ΑΟΒ πέτυχε μια σημαντική νίκη και ανέκοψε την ανοδική πορεία του ΦΑΙΑΚΑ. Οι παίκτες του ΦΑΙΑΚΑ ήταν επηρεασμένοι ψυχολογικά από τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους.
Το γκολ της νίκης του ΑΟΒ πέτυχε στο 68΄ο Γερ. Μίαρης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Το παιχνίδι ήταν σχετικά ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες.
Όλοι εύχονται στον Β. Νικομάνη γρήγορη ανάρρωση και να γυρίσει στα γήπεδα σιδερένιος.
Διατησία: Γραικός, Κουλούρη, Μίαρης
Οι συνθέσεις:


ΦΑΙΑΞ (Μ. Κονισπολιάτης) Μίαρης, Τσίκας, Χ. Νικομάνης, Ν. Καββαδίας, Γεωργοπάλης, Καραγιώτης, Κ. Γούναρης, Β. Νικομάνης, Ανυφαντής, Καστρινός, Πλάκας. Έπαιξαν και οι: Ευτ. Νικομάνης, Θ. Νικομάνης
ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΩΝ (Ι. Μίαρης) Φ. Μαράι, Ασπιώτης, Πλασκασοβίτης, Ανδρονικόπουλος, Ραυτόπουλος, Αρ. Κουλούρης, Γερ. Μίαρης, Ν. Μίαρης, Κάντας, Τ. Μαράι, Ι. Κουλούρης. Έπαιξαν και οι: Α. Μίαρης, Κόσσια, Σαλβάρι
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου