ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πάλεψε, αλλά έχασε ο ΑΕΤΟΣ Κουσπάδων


Δεν εκμεταλλεύτηκε το ιδανικό ξεκίνημα που προηγήθηκε με γκολ του Σουλάνη με πέναλτι στο 15΄ο ΑΕΤΟΣ. «Έχασε» τον Σουλάνη που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, έχασε και τον αγώνα. Ο αγώνας ήταν σχετικά ισορροπημένος με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους και να απειλούν με 2 – 3 φάσεις επικίνδυνες.
Στο Β΄ ημίχρονο, αμέσως με την έναρξη, οι γηπεδούχοι με πλασέ του Ρίγγα ισοφάρισαν σε 1 – 1. Ο ίδιος παίκτης στο 81’ με φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2 - 1. Με το ΑΧ! έμειναν παίκτες και φίλαθλοι του ΑΕΤΟΥ στο 90΄σε ενέργεια του Captain Ι. Βλαχόπουλου. Ακόμα πιο άτυχος στάθηκε ο ΑΕΤΟΣ μετά το 1 – 1, όταν ο Λαβράνος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Τάσης και Σουλάνης, λίγο πριν αποβληθεί, είχαν ευκαιρίες για να  αλλάξουν τη ροή του αγώνα απέναντι σε έναν δυνατό Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
Διατησία: Διαβάτης, Δημητράς, Παπακωστούλης.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Δ. Πανδής): Μακρής, Κωνσταντίνου, Σαγιάς, Κοκοδήμας, Βασιλάκης, Σαμοϊλης, Ρίγγας, Μαγκάβερν, Πέττας, Τσβέτκοφ, Μπασιούκας. Έπαιξαν και οι: Καρβούνης, Πρ. Γραμμένος, Ξυλογιάννης.
ΑΕΤΟΣ (Γ. Βλαχόπουλος): Αλ. Λέσσης, Λαβράνος, Γερ. Πανδής, Ηλ. Πλασκασοβίτης, Σπ. Κουλούρης, Βλαχόπουλος, Τάσης, Κοντζιάλης, Σπ. Κουρτέσης, Σουλάνης, Γ. Λέσσης. Έπαιξαν και οι: Αλ. Πλασκασοβίτης, Ν. Κουρτέσης, Μπεσίρης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου