ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τα γενέθλια του προέδρου Γ. Καραϊσαρλή στο Κατώι!


Ο Πρόεδρος του ΚΡΟΝΟΥ Γ. Καραϊσαρλής έχει κάνει τον ΚΡΟΝΟ μια μεγάλη οικογένεια. Το απέδειξε και σήμερα για μια ακόμα φορά γιορτάζοντας τα γενέθλιά του στο Κατώι του Θανάση και της Ράνιας μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team. Μέσα σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον ο Γ. Καραϊσαρλής έκοψε την τούρτα των γενεθλίων και όλοι ευχήθηκαν στον Πρόεδρο «Να τα εκατοστήσει» «Να έχει πάντα υγεία και να είναι στο τιμόνι της ομάδας».
Ο Γ. Καραϊσαρλής με τη σειρά του ευχαρίστησε παίκτες, προπονητές και φιλάθλους τονίζοντας ότι αυτές τις τόσο προσωπικές στιγμές έχει μεγάλη σημασία να τις περνάει με όλη την οικογένεια του ΚΡΟΝΟΥ. Επισήμανε ότι πρέπει όλοι να διατηρήσουν το οικογενειακό κλίμα και να προσπαθήσουν μέχρι το τέλος να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε, τόνισε χαρακτηριστικά, ενωμένοι και δυνατά.

Ο ΚΡΟΝΟΣ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Τετάρτης στους Παξούς. Σήμερα μάλιστα έγινε και φιλικό προπόνησης με τον ΑΣΤΕΡΑ στον Πετριτή με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 2 – 1. Όλοι είναι αποφασισμένοι στα 4 τελευταία παιχνίδια να σημειώσουν 4 νίκες δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και περιμένοντας στο τέλος τον λογαριασμό!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου