ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Γρηγορίου έδειξε ... κόκκινη κάρτα στον Κεϊτά


«Τέλος» ο Κεϊτά
Ο Γρηγορίου σκέφτεται μόνο την Κέρκυρα και έδειξε την έξοδο στον Σενεγαλέζο χαφ μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε

Από την πρώτη στιγμή που ο Κεϊτά αντέδρασε στην αλλαγή του στο ματς με την Βέροια, το κλίμα έδειχνε αρκετά βαρύ για τον Σενεγαλέζο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ανένδοτος σε ζητήματα πειθαρχίας και έτσι σήμερα με απόφασή του, ο 25χρονος χαφ αποτελεί παρελθόν για την ομάδα. Ο νεαρός τεχνικός ενημέρωσε τόσο τον παίκτη όσο και την διοίκηση πως δεν τον υπολογίζει και έτσι ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την πρόωρη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Που ξεκίνησε στα τέλη του Ιανουαρίου, αλλά είχε άδοξο τέλος.

Την ίδια στιγμή πολλά λέγονται για το μέλλον του 43χρονου τεχνικού, ο οποίος στο περιβάλλον του δείχνει να μην ασχολείται με αυτά. «Εχω δύο χρόνια συμβόλαιο με την Κέρκυρα. Αυτό που με ενδιαφέρει μόνο είναι να τελειώσουμε καλά τη σεζόν και όσο πιο ψηλά γίνεται. Τι άλλο μπορεί να σκέφτομαι; Η Κέρκυρα είναι η ομάδα που βρίσκομαι τόσο καιρό και με αυτή βρέθηκα στη μεγάλη κατηγορία», σχολιάζει χαρακτηριστικά σε όσους του μεταφέρουν τα όσα «ακούγονται».

Πηγή: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου