ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νίκησε στο γήπεδο ο ΚΕΡΥΝΟΣ Αγίου Νικολάου – θα κριθεί στα χαρτιά με το ΦΑ να καίει τους φιλοξενούμενους


Θλιβερά επεισόδια στο γήπεδο του Περιβολίου την Κυριακή (5/3) το απόγευμα στον αγώνα ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αγίου Νικολάου – ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ Βαλανειού.
Ο αγώνας διεκόπη για περισσότερο από μισή ώρα στο 85΄και ενώ ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αγ. Νικολάου προηγούνταν με 2 – 0. Το ΦΑ καίει τους φιλοξενούμενους και τον εκπρόσωπο τους Γρ. Βασιλάκη γιατί «μπήκε στον αγωνιστικό χώρο» και «προσπάθησε να χτυπήσει αντίπαλους ποδοσφαιριστές», ενώ «στράφηκε απειλητικά προς τους διαιτητές» τους οποίους και εξύβρισε.. Μετά τη διακοπή το ΦΑ αναφέρει ότι «ενώ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για τη συνέχιση του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι δεν εμφανίστηκαν να αγωνιστούν».

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι με βάση τα παραπάνω ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ θα κερδίσει τον αγώνα στα χαρτιά με 3 – 0, ενώ αναμένεται και αφαίρεση βαθμών από τον ΑΥΓΕΡΙΝΟ. Βέβαια στην Ελλάδα ποτέ δεν ξέρεις …

Στον αγωνιστικό χώρο ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ήταν πολύ καλά στημένος και δεν άφησε διαδρόμους στον ΑΥΓΕΡΙΝΟ που είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Ο Θρασύβουλος, αν και έπαιξε με πρόβλημα στη μέση ήταν πρωταγωνιστής πέτυχε το 1 – 0 στο 60΄και στο 75΄με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο επερχόμενος Νικομάνης διαμόρφωσε το 2 – 0. Ευκαιρίες είχαν και οι δυο ομάδες μέχρι που στο 85΄το χτύπημα του Κωστελέτου εκτός φάσης στον Κ. Ρέβη έβαλε φωτιά και οδήγησε στη διακοπή του αγώνα.

Αποβλήθηκαν μετά τη σύρραξη από τους γηπεδούχους: Α. Δημουλής, Ε. Καλούδης, Λ. Ρέβης και από τον πάγκο Βάγιας, Κ. Καλούδης. Από τους φιλοξενούμενους: Κωστελέτος, Α. Κυριάκης, Π. Προβατάς και από τον πάγκο Γρ. Βασιλάκης.
Διατησία: Κορακιανίτης, Καλυβιώτης, Μυρίλλας
Οι συνθέσεις:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κ. Καλούδης) Ν. ρέβης, Κ. Ρέβης, Ν. Ρέβης, Α. Δημουλής, Ε. Καλούδης, Λέσσης, Τρ. Ρέβης, Βάγιας, Θρ. Καλούδης, Κυπριώτης, Π. Δημουλής. Έπαιξαν και οι: Νικομάνης, Βλαχόπουλος, Λ. Ρέβης
ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ (Σπ. Βλάχος) Μαρκάτης, Τσιώλης, Νικολάου, Κωστελέτος, Α. Κυριάκης. Σ. Προβατάς, Π. Προβατάς, Διαμαντόπουλος, Βιτουλαδίτης, Λέσσης, Κατσαρός. Έπαιξε και ο Α. Κυριάκης

Δηλώσεις Κ. Καλούδη (προπονητή ΚΕΡΑΥΝΟΥ).

«Είναι ντροπή να γίνονται τέτοια επεισόδια. Μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση, αφού τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο έπαιξαν πολύ καλά και πήραν τη νίκη. Όσα συνέβησαν  με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί ο αγώνας προκαλούν μόνο λύπη. Τα παιδιά του ΚΕΡΑΥΝΟΥ μικρής ηλικίας στην πλειονότητά τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί παίζουν για τη φανέλα, την Ιστορία της ομάδας και για το χωριό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου