ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αποχή των «Δήμητρα» από τη τριμερή - Καταγγελία του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών ΥπαλλήλωνΑπείχαν οι εκπρόσωποι των Δήμητρα market από την τριμερή συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας, παρά την πρόσκληση ύστερα από αίτημα του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων στην Επιθεώρηση Εργασίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί με πρωτοβουλία του Συνδέσμου προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις σχετικά με τη φημολογούμενη πώληση της εταιρείας και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

«Δυστυχώς, δεν εμφανίστηκε κανένας από την πλευρά της εργοδοσίας… Από την πλευρά μας θέσαμε στην Επιθεώρηση Εργασίας ζητήματα όπως τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, καθώς και των δικαιωμάτων των εργαζομένων ασχέτως ιδιοκτήτη. Βεβαίως, η υπόθεση δε σταματάει εδώ. Θα φτάσει μέχρι και το Υπουργείο, ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στους εργαζόμενους!

Καλούμε για άλλη μια φορά τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα, ώστε να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους, τις ζωές τους και τις ζωές των παιδιών τους!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου