ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σχεδιάζεται η κατασκευή πολυτελούς ξενοδοχείου στην ΚέρκυραΗ κατασκευή μιας νέας μονάδας, ενδεχομένως από τις εντυπωσιακότερες της Ελλάδος, για το 2018, στα σχέδια ξενοδοχειακού ομίλου στη Κέρκυρα, σύμφωνα με αναλυτικό ρεπορτάζ του travelling.gr
Τα ξενοδοχεία του Ομίλου είναι το Kontokali Bay Resort & Spa πέντε αστέρων (bed & breakfast hotel) και το Aeolos Beach Hotel, τεσσάρων αστέρων (all inclusive hotel), δύο πολυτελή παραλιακά ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, που θα ενθουσιάσουν τις αισθήσεις σας και θα προσφέρουν την απόλυτη διαμονή για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Στα δύο πολυτελή ξενοδοχεία Kontokali Bay Resort & Spa και Aeolos Beach Hotel, έγινε πέρισυ ανακαίνιση, με τη δαπάνη 9 εκατ. ιδίων κεφαλαίων, είπε στη “ΤΝ” ο κ. Χρήστος Κατσιγιάννης, Sales & Marketing Manager του ξενοδοχειακού ομίλου.

Οι πληρότητες και των δύο ξενοδοχείων φθάνουν στο 95% περίπου τη τελευταία 5ετία και οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες το 30-35% του συνόλου των πελατών τα τελευταία 30 χρόνια, πρόσθεσε.

Στόχοι του ομίλου, η επιμήκυνση της περιόδου και η κατασκευή μιας νέας μονάδας, το 2018, ενδεχομένως μια από τις εντυπωσιακότερες μονάδες της Ελλάδος. “Το ξενοδοχειακό δυναμικό της Κέρκυρας έχει μείνει πίσω, δεν γίνονται επενδύσεις, δεν γίνονται ανακαινίσεις και υπάρχει ανάγκη περισσοτέρων κλινών, γι αυτό και επειδή το είδαμε θέλουμε να προχωρήσουμε στη κατασκευή του καινούργιου ξενοδοχείου”, σχολίασε.