ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Παραμύθια για τα παιδιά! Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΤΑ ΝΑΝΟΙ & Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

"Η Κέρκυρα διαθέτει την καλύτερη διαιτησία και την καλύτερη ΕΠΣΚ"
«Η καινούρια βασίλισσα που λέτε, είχε έναν μαγικό καθρέφτη! Όταν κοιταζόταν σ' αυτόν, τον ρωτούσε: "Καθρέφτη, καθρεφτάκι στον τοίχο πάνω τώρα, Ποια είναι η ωραιότερη σ' ολόκληρη την χώρα;"  Ο καθρέφτης απαντούσε: "Κυρία Βασίλισσα, εσύ είσαι η ωραιότερη στην χώρα."» (Παραμύθια για τα παιδιά! Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΤΑ ΝΑΝΟΙ )
Πολλές ομοιότητες με το παραμύθι και η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ που μεταξύ άλλων αναφέρει: «Εμείς θα συνεχίσουμε αταλάντευτα το έργο μας. Η διαιτησία της Κέρκυρας είναι και θα παραμείνει πολύ ψηλά».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ
Με αφορμή τα σχόλια που διατυπώθηκαν, αλλά κυρίως για την αξιόπιστη ενημέρωση όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου για την ανάγκη κάλυψης του ημιτελικού αγώνα του κυπέλλου ΑΠΣ Ολυμπιάδας Καρουσάδων – Α.Ε Λευκίμμης με διαιτησία από την Ε.Π.Σ Θεσπρωτίας ενημερώνουμε για τα εξής:
Η επιτροπή διαιτησίας της Ε.Π.Σ Κέρκυρας εξάντλησε κάθε δυνατότητα να καλυφθεί ο αγώνας με διαιτητή της Ένωσης, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα και το ειδικό βάρος αυτού του αγώνα.
Τα ανυπέρβλητα κωλύματα τριών από τους πέντε αξιολογημένους διαιτητές των Εθνικών πρωταθλημάτων (Πουλημάς, Κολυτάς, Νικόπουλος) και οι τραυματισμοί των άλλων δύο (Τόμπρος, Γιούργας) δεν επέτρεπαν τη συμμετοχή τους στον αγώνα αυτό. Μάλιστα για τον Κ. Γιούργα η επιτροπή περίμενε μέχρι την Τρίτη το βράδυ για το ενδεχόμενο να του επιτραπεί από το γιατρό του να συμμετάσχει στον αγώνα, κάτι που τελικά δεν έγινε εφικτό.
Δύο από τους διαιτητές μας που θα μπορούσαν να καλύψουν τον αγώνα είχαν κώλυμα εξαιτίας της συμμετοχής τους στους αγώνες των διαγωνιζόμενων ομάδων το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε (Αρμενιάκος, Κορακιανίτητης).
Η επιτροπή πρότεινε και σε δύο ακόμη διαιτητές να καλύψουν τον αγώνα, αλλά για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν.
Η μόνη λύση που υπήρχε για την επιτροπή, με δεδομένη την αξία του αγώνα ήταν να απευθυνθεί στη γειτονική Ένωση. Για όση αξία έχει για την αδυναμία της επιτροπής ενημερώθηκε έγκαιρα από τον Πρόεδρό της Γιάννη Μουζακίτη ο πρόεδρος του γηπεδούχου σωματείου, ο οποίος και συναίνεσε στην κάλυψη του αγώνα από άλλη ένωση.
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας και η Επιτροπή Διαιτησίας της περιβάλλουν με απόλυτη εμπιστοσύνη τους διαιτητές μας. Υπηρετούν το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέσα σε αντίξοες συνθήκες και έχουν να αντιμετωπίσουν και την προκατάληψη και την καχυποψία που κάποιοι μεθοδευμένα και σκόπιμα θέλουν να διασπείρουν στο ποδόσφαιρό μας.
Ξέρουμε ότι οι αντιδράσεις αποκτούν διαστάσεις, εξαιτίας όσων έχουν από υστεροβουλία ταχθεί απέναντι στη διοίκηση του ποδοσφαίρου. Αγνοούμε όσους κινούνται με σκοπιμότητα, ακούμε με απόλυτο σεβασμό και κατανόηση όσους αντιμετωπίζουν ζητήματα από ενδεχόμενα ανθρώπινα λάθη υποπίπτουν οι διαιτητές μας και διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να σταθούμε αντάξιοι στο ύψος των απαιτήσεων και των αναγκών του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου.
Εμείς θα συνεχίσουμε αταλάντευτα το έργο μας. Η διαιτησία της Κέρκυρας είναι και θα παραμείνει πολύ ψηλά. Αυτό το εγγυάται το Δ.Σ που προσπαθεί καθημερινά να δώσει λύση στα προβλήματα που δημιουργούνται με σύνεση, πάθος και αποφασιστικότητα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου