ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Επιστρέφουν Κεϊτά, Ανδρεόπουλος στην ΚέρκυραH Κέρκυρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Βέροια με τον Γρηγορίου να μετράει αρκετές επιστροφές.

Ουσιαστικά ο στόχος έχει επιτευχθεί. Και μάλιστα σχετικά νωρίς. Η Κέρκυρα με τους 29 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει σε 24 ματς απέχει 13 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα αλλά σίγουρα το όριο δεν θα φτάσει και στους 29 βαθμούς.

Βεβαίως με ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της τελευταίας Βέροιας η Κέρκυρα θα κάνει ακόμα ένα βήμα για την... μαθηματική της παραμονή στην κατηγορία και γιατί όχι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και ο Γρηγορίου είδε ότι μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Κεϊτά, Ανδρεόπουλο και Ιωάννου. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σιόντης, Γεωργίου, Ζαραδούκας αλλά και οι τιμωρημένοι Ζορμπάς, Κόντος.

Αναλυτικά η αποστολή:
Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Kevin, Diogo, Gomes, Σπίνουλας, Adilehou, Dimitrovski, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Keita, Nikic, Ανδρεόπουλος, Dualla, Epstein, Thuram, Onyilo, Γεωργακόπουλος, Παμλίδης

Πηγή:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου