ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ήττα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Αγ. Νικολάου από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο ΣτρογγυλήςΠρωτοπόρος και ισχυρός ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Στρογγυλής, αλλά τα βρήκε σκούρα από τον μαχητικό ΚΕΡAΥΝΟ το μεσημέρι της Κυριακής (26/3) στο γήπεδο του Πετριτή. Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτερος, είχε ευκαιρίες όχι μόνο για την ισοπαλία, αλλά .. Τελικά ένα αυτογκολ, ενός από τους μεγαλύτερους σε ηλικία και, κυρίως, σε προσφορά διαχρονικά παίκτη του που πέρυσι εκτελούσε χρέη προπονητή, του Ε. Καλούδη, έγειρε την πλάστιγγα του ματς υπέρ του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στο Α΄ημίχρονο δεν απείλησε τους γηπεδούχους που είχαν τρεις καλές φάσεις με τον Θρασύβουλο να πλασάρει,  αλλά ο τερματοφύλακας να διώχνει σε κόρνερ. Και στη δεύτερη φάση πρωταγωνιστής ο Θρασύβουλος αλλά η κεφαλιά του δε βρήκε στόχο. Καλή η εκτέλεση φάουλ από τον Π. Δημουλή, αλλά η μπάλα βγήκε άουτ. Η φάση – κλείδι του αγώνα με το αυτογκολ έγινε στο 25΄και έτσι το σκορ έμεινε στο 0-1.  Που ήταν και το τελικό του αγώνα.

Ο Θρασύβουλος στο Β΄ ημίχρονο στην πιο επικίνδυνη φάση των γηπεδούχων προτίμησε να σουτάρει από πλάγια, ενώ υπήρχαν παίχτες μέσα στην περιοχή. Ο Ατρόμητος έδειξε τα καλά στοιχεί του προς το τέλος του αγώνα. Βελτιώθηκε, πίεσε και είχε ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. Είχε τρεις καλές φάσεις  με τον Σ. Γραικό τον κανονιέρh του που σε αυτό τον αγώνα δε βρήκε δίχτυα. Ωστόσο και στο 85΄η καλή φάση έγινε από τον ΚΕΡΑΥΝΟ με τον Π. Δημουλή να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή.

Διαιτησία: Ξηρομερίτης, Σταμάτης, Διαβάτης

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αγ. Νικολάου: (Κ. Καλούδης) Κοντζιάλης, Κυπριώτης, Ε. Καλούδης , Ν. Ρέβης, Βλαχόπουλος, Βάγιας, Λέσσης, Κ. Ρέβης, Π. Δημουλής, Ν. Δημουλής, Δημουλής, Θ. Καλούδης. Έπαιξαν και οι: Λ. Ρέβης, Β. Δημουλής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Στρογγυλής: : (Σπ. Γιαννούλης): Ασπιώτης, Μπαλασινός, Α. Γιαννούλης, Λιούμπας, Γ. Γιαννούλης, Τανούτσι, Γ. Γραικός, Κασίμης, Σ. Γραικός, Καποδίστριας, Αυθίνος. Έπαιξαν και οι: Ρέτσης, Φωτοδήμος, Β. Γιαννούλης.ΦΩΤΟ από το: apskeravnosagiounikolaou.blogspot.gr