ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εκτός από το βιοαέριο,ο Ρουβάς θα δραστηριοποιηθεί σε βιολογικές καλλιέργειες ΒΙΝΤΕΟ
Μετά τη showbiz, o Σάκης Ρουβάς έβαλε στόχο να κατακτήσει και τους τομείς της ενέργειας και των βιολογικών καλλιεργειών.

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε στην ίδρυση Ανώνυμης Εταιρείας η οποία θα δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στον τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων, καθώς και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως βιομάζα και βιοαέριο.

Όπως αναφέρει το Capital.gr, η εταιρεία SK Κτηνοτροφική συστήθηκε στις 21 Ιανουαρίου, με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24 χιλιάδων ευρώ το οποίο «καλύπτεται εξ ολοκλήρου με καταβολή μετρητών από τον ιδρυτή Αναστάσιο Ρουβά, καλλιτέχνη» ο οποίος και κατέχει τις 1.000 ονομαστικές κοινές μετοχές αξίας 24 ευρώ η κάθε μία.

Σημειώνεται ότι αν και δε μετέχει στο τριμελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας του, ο ίδιος ασχολείται ενεργά με την προώθηση των επιχειρηματικών της πλάνων.

Τη Δευτέρα, ο ίδιος παρουσίασε σε κέντρο της Καρδίτσας, σε τοπικούς φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους το project της εταιρείας Βιοαερίου, το οποίο και αργότερα αναμένεται να επεκταθεί και στον τομέα των θερμοκηπίων.

Ο Σάκης Ρουβάς στην Καρδίτσα

Όπως μάλιστα αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ της Θεσσαλίας, ο γνωστός τραγουδιστής τους τελευταίους μήνες είχε επισκεφθεί πολλές φορές την περιοχή της Καρδίτσας, όπου και –πάντα σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου– έχει αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων.

Εκεί αναμένεται να κατασκευαστεί μια υπερσύγχρονη μονάδα πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο.

Στην πορεία αναμένεται να γίνουν και άλλες επεκτάσεις για την κατασκευή θερμοκηπίων που θα παράγουν βιολογικά προϊόντα και θα θερμαίνονται με την ενέργεια που θα παράγει η μονάδα.

Στη χθεσινή εκδήλωση αναμενόταν να παρευρεθούν κτηνοτρόφοι, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την επένδυση και να υπογράψουν σύμβαση για τη διάθεση των αποβλήτων τα οποία μεταφέρονται στη μονάδα για την παραγωγή ενέργειας.

Σημειώνεται ότι μπορεί ο ίδιος να κατάγεται από την Κέρκυρα, ωστόσο συνδέεται με τη Θεσσαλία καθώς η σύζυγός του κατάγεται από την περιοχή (είναι από τον Τύρναβο). Εξάλλου σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Καρδίτσας, εκ των βασικών συνεργατών του στο νέο επιχειρηματικό άνοιγμα είναι ο αδελφός του Νίκος.Σ. Ρουβάς: Οδηγεί εκσκαφέα στην Καρδίτσα και ξεκινάει τη δημιουργία μονάδας βιοαερίου


Την νέα αυτή επιχειρηματική του προσπάθεια θέλησε να μοιραστεί με τους χιλιάδες ακολούθους του στο Instagram όπου ανάρτησε ένα video στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να οδηγεί έναν εκσκαφέα με τον οποίο κάνει τις πρώτες εργασίες προκειμένου να ξεκινήσει η ανέγερση της μονάδας βιοαερίου. Μάλιστα ο ίδιος έγραψε: «Ένα όνειρο μου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα με οδηγό την πίστη μου στην δύναμη και στις δυνατότητες της ελληνικής γης να «παράγει» οικολογικά βιώσιμη ανάπτυξη #BackToTheRoots».

Εν τω μεταξύ σήμερα ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνέχισε τις αναρτήσεις στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από την εφαρμογή InstaStories «ανεβάζοντας video» με τον ίδιο να περπατάει φορώντας μπότες μέσα στις λάσπες αλλά και με τον εκσκαφέα να συνεχίζει την δουλειά που ο ίδιος ξεκίνησε χθες. Χαρακτηριστικό του ενθουσιασμού του για το νέο αυτό εγχείρημα είναι πως επεξεργάστηκε τα video, προσθέτοντας σκίτσα με καρδιές, emoticons με χαμογελαστά πρόσωπα – μπουλντόζες ενώ δεν παρέλειψε να κάνει tag (κοινοποίηση παρουσίας) στην Καρδίτσα.


Πηγή: thessaliatv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου