ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Χ»ρυσή ισοπαλία για τον αποδεκατισμένο ΚΕΡΑΥΝΟ Αγ. Νικολάου


Αποδεκατισμένος από τις πρόσφατες τιμωρίες μετά από τον αγώνα με τον ΑΥΓΕΡΙΝΟ Βαλανειού και από τραυματισμούς, με … άδειο πάγκο παρουσιάστηκε στον αγώνα του Σαββάτου (11/3) στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αγ. Νικολάου απέναντι στον γηπεδούχο ΑΟ ΣΥΝΑΡΑΔΩΝ που είχε κίνητρο το κυνήγι της 6ης θέσης.
Με άριστη τακτική η ομάδα του Κ. Καλούδη έδωσε χώρο στους γηπεδούχους και στις αντεπιθέσεις ήταν άκρως επικίνδυνη με πολλούς νεαρούς να ξεχωρίζουν, αλλά με τον Θρασύβουλο να βγάζει φωτιές. Ήταν ο παίκητς που μόλις στο 3΄με ... φωτοβολίδα περίπου από το κέντρο του γηπέδου έδωσε προβάδισμα στον ΚΕΡΑΥΝΟ. Σχετικά γρήγορα με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαπεντάλεπτου ο Ασπρέας για τους γηπεδούχους με πλασέ διαμόρφωσε το 1 – 1. Ξανά στο 25΄προβάδισμα για τον ΚΕΡΑΥΝΟ μετά από πλασέ του Π. Δημουλή που βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα μετά από κεφαλιά του Βικτ. Δημουλή. Ένα χορταστικό σε γκολ και ευκαιρίες Α΄ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους έληξε  2- 2 με γκολ του Σέλα στο 36΄.
Σε όλο τον αγώνα χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες. Βικτ. και Πολ. Δημουλής στο Α΄ημίχρονο, Θρασύβουλος και Νικομάνης στο Β΄ημίχρονο έχασαν καλές ευκαιρίες για τον ΚΕΡΑΥΝΟ. Ο ΑΟ ΣΥΝΑΡΑΔΩΝ από το 65΄και μετά πίεσε ακόμα περισσότερο και είχε ευκαιρίες με Ασπρέα, Μαζαράκη, Μπόχαλη και στο 92΄με τον Σέλα.
Παρά τη σχετική κατά διαστήματα υπεροχή του ΑΟ ΣΥΝΑΡΑΔΩΝ το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.
Διαιτησία: Διαβάτης, Χ. Καρρά, Δημητράς
ΑΟΣ (Α. Μαστροθανάσης): Μ. Γραμμένος, Σούκερας, Σέλα, Σεντελές, Μασατροθανάσης, Αργυρός, Ανυφαντής, Μπόχαλης, Μαζαράκης, Ιερωνυμάκης, Ασπρέας. Έπαιξαν και οι: Σοτέ, Τσίτσας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κ. Καλούδης): Ν. Ρέβης , Κ. Ρέβης, Ν. Ρέβης , Κυπριώτης, Τρ. Ρέβης, Α. Βλαχόπουλος, Γ. Λέσσης, Νικομάνης, Θρ. Καλούδης, Πολ. Δημουλής, Βίκτ. Δημουλής. Έπαιξαν και οι: Ιάσ. Καλούδης, Κ. Βλαχόπουλος, Φ. Κοντζιάλης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου