ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το πάλεψε ο ΑΟ Βασιλατίκων κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΤΡΟΜΗΤΟ Στρογγυλής


Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΩΝ και τον πρωτοπόρο ΑΤΡΟΜΗΤΟ Στρογγυλής να είναι μεγάλη, αλλά την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο Περιβολίου ο ΑΟΒ προέβαλλε δυναμική αντίσταση, αλλά υπέκυψε με  1- 0 με γκολ του Σ. Γραικού, του κανονιέρη του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ στο 61΄.

Ο ΑΟΒ έπαιξε έξυπνα με αμυντική τακτική και δυσκόλεψε την ομάδα του Σπ. Γιαννούλη, κυρίως, στο Α΄ημίχρονο που έληξε 0 – 0. Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, φυσικά, είχε την υπεροχή απείλησε σε 2 – 3 φάσεις, αλλά χωρίς να έχει την κλασική ευκαιρία.

Βελτιώθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο Β΄ημίχρονο και, κυρίως, στο πρώτο 25λεπτο πίεσαν ασφυκτικά. Πέτυχαν το 0 – 1 με προβολή του Σ. Γραικού μετά από σύγxυση που προκλήθηκε στα καρέ του ΑΟΒ από εκτέλεση φάουλ. Είχαν ευκαιρίες και δοκάρι για να διευρύνουν το προβάδισμά τους. 
Και λίγο έλειψε,  όταν κατέβασαν ταχύτητα να την πατήσουν. Ο Κάντας στο 80΄έπιασε ωραίο σουτ, αλλά ο Ασπιώτης κράτησε τη νίκη. Μια αναμφισβήτητα δίκαιη νίκη, παρά την προσπάθεια του ΑΟΒ.
Διαιτησία: Καββαδίας, Γιώτης, Τσιριμιάγκος
Οι συνθέσεις:
ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΩΝ (Ι. Μίαρης) Φ. Μαράι, Ν. Μίαρης, Πλασκασοβίτης, Ανδρονικόπουλος, Ραυτόπουλος, Αρ. Κουλούρης, Ι. Κοπυλούρης, Αρ. Κουλούρης, Τ. Μαράι, Γ. Κάντας, Έπαιξαν και οι Σαλβάρι, Α. Μίαρης, Κόσσια
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Στρογγυλής (Σπ. Γιαννούλης) Ασπιώτης, Τανούτσι, Α. Γιαννούλης, Λιούμπας, Κουρής, Ι. Γραικός, Μπράτος, Σ. Γραικός, Π. Γιαννούλης, Ρέτσης, Αυθίνος. Έπαιξαν και οι: Μπαλατσινός, Ι. Γιαννούλης, Κασίμης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου