ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ Γ. Χονδρογιάννης: Προσπαθήσαμε, αλλά …


Ο προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ Πετριτή Γιάννης Χονδρογιάννης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ – ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 0 – 2 δήλωσε αποκλειστικά στο www.argyrades.gr
«Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά. Αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν. Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να βγαίνουν μπροστά στις νίκες, ενώ στις ήττες πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες οι προπονητές.. Συνεχίζουμε μέχρι το τέλος. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Ευχαριστώ το ΔΣ, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Νότου και γενικά της Κέρκυρας για τη συμπαράσταση. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».
Όλοι στον ΑΣΤΕΡΑ επικεντρώνουν για την προσοχή τους και προετοιμάζονται για τον αγώνα της Κυριακής στην Ηγουμενίτσα.
Το Δελτίο τύπου του ΑΣΤΕΡΑ

«Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας από την ομάδα του Ρήγα Φεραίου με 2-0. Η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά δέχτηκε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, τα οποία έγειραν την πλάστιγγα προς την αντίπαλη ομάδα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας καθώς και στο προπονητικό τιμ για την προσπάθεια τους. Ευχαριστούμε πολύ το φίλαθλο κοινό του νησιού για τη στήριξη στην ομάδα μας για ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι.
Επόμενος αγώνας για τον Αστέρα στις 2 Απριλίου με αντίπαλο το Θεσπρωτό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου