ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ήττα εντός για τον ΑΕΤΟ με πολλά παράποναSTOP για τον ΑΕΤΟ στην προσπάθεια που κάνει για να ανεβεί στις πρώτες θέσεις για τα μπαράζ ανόδου. Την Τετάρτη (8/3) ηττήθηκε από τον ΗΡΑΚΛΗ Σφακερών που τον πλησίασε στον 1 βαθμό στο γήπεδο Περιβολίου έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Όλα κρίθηκαν στο Α΄ημίχρονο όταν οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δυο γκολ με Βουργίδη και αυτογκολ του Ν. Κουλούρη.
Ο Αετός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε, κυρίως, στο Β΄ημίχρονο με Ι. Βλαχόπουλο, Τάση, Σπ. Καββαδία. Επιπλέον ακόμα οι άνθρωποι του Αετού διαμαρτύρονται  για πέναλτι στον Τάσση που δε δόθηκε, και για άλλες φάσεις, ενώ ακόμα και το … δοκάρι στάθηκε εμπόδιο στην προσπάθειά τους για θετικό αποτέλεσμα.
Διατησία:  Μίχος, Σκορδίλης, Μπεκάρης.
ΑΕΤΟΣ (Ι. Βλαχόπουλος): Λέσσης, Ν. Κουλούρης, Πανδής, Ηλ. Πλασκασοβίτης, Σπ. Κουλούρης, Ι. Βλαχόπουλος, Τάσσης, Κοντζιάλης, Σπ. Λαυράνος, Μπεσίρης, Αλ. Πλασκασοβίτης. Έπαιξαν και οι: Σπ. Καββαδίας, Γ. Λέσσης, Ν. Κουρτέσης.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Α. Λαγός): Μαλαχάς, Ζέρβας, Ασπιώτης, Μπάνος, Λαγός, Μέρα, Βουργίδης, Μαρίτσας, Τριτσίμ, Γιαννιώτης, Μαρτίνος. Έπαιξε και ο Βασιλάκης.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου