ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Από τον Μαρινόπουλο στον Σκλαβενίτη: Δεν απολύονται οι εργαζόμενοιΟ Μαρινόπουλος φεύγει, ο Σκλαβενίτης έρχεται. Τουλάχιστον δεν απολύονται οι εργαζόμενοι

Από το ρεπορτάζ της Μ. Παγκράτη για την ert.gr προκύπτει ότι Οριστικά από την 1η Μαρτίου τα σούπερ μάρκετ της εταιρείας Μαρινόπουλος ανήκουν πλέον στην εταιρεία Σκλαβενίτης, σε όλη την Ελλάδα και στην Κέρκυρα. Όπως ενημέρωσε η διεύθυνση του σούπερ μάρκετ, δεν έγιναν απολύσεις και οι εργαζόμενοι είναι όλοι στη θέση τους με τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες συμβάσεις όπως και στην προηγούμενη εταιρεία. Άλλωστε όλο αυτό διάστημα της αναζήτησης λύσης για την χρεοκοπημένη εταιρεία Μαρινόπουλος, τα καταστήματα δεν έκλεισαν και δεν έγιναν απολύσεις. Όμως δεν ήταν γεμάτα τα ράφι και τα υποκαταστήματα υπολειτουργούσαν. Σήμερα που λύθηκε οριστικά το θέμα και έγινε η μεταβίβαση στη νέα εταιρεία ξεκίνησαν οι τεχνικές εργασίες, αντικαταστάθηκε η επιγραφή, η οποία είναι ακόμη καλυμμένη και αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια και των δύο καταστημάτων που υπάρχουν στο νησί μας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θ. Σταλίδη για το corfupost.gr: Αναρτήθηκε η ταμπέλα της νέας ιδιοκτήτριας εταιρίας της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων και συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς ο ανεφοδιασμός τους.
Και τα δύο καταστήματα του νησιού ήδη φέρουν την επωνυμία «Σκλαβενίτης» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, προχωρά με εντατικούς ρυθμούς ο ανεφοδιασμός τους με προϊόντα για τις ανάγκες του τοπικού καταναλωτικού κοινού.

ΦΩΤΟ από το kerkyrasimera.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου