ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Καταγγελία για τον Σώρρα και στην ΚέρκυραΗ καταγγελία επιχειρηματία του νησιού φιλοξενήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. Δηλώνει θύμα του Αρτ. Σώρρα με κόστος οικονομικό και ψυχικό.Ενώ ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του παραμένουν άφαντοι αίτηση κατέθεσε ο δικηγόρους τους με την οποία ζητείται από το πενταμελές εφετείο Πατρών να μην εκτελεστεί η απόφαση του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων Πατρών με την οποία καταδικάστηκαν σε ποινή καθείρξεως 8 ετών και 5ετούς στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ανοίγουν στόματα για τον τρόπο δράσης του Αρτέμη Σώρρα και των στελεχών του . Άνθρωποι που δηλώνουν θύματα της οργάνωσης, καταγγέλλουν ότι δέχονται απειλές και φοβούνται να μιλήσουν.Στην Κέρκυρα

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού φιλοξενήθηκε μάλιστα δήλωση του κ. Γιώργου Κολλιτά, επιχειρηματία από την Κέρκυρας ο οποίος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα του Αρτέμη Σώρρα. «Υπέστημεν βλάβη, σαφώς σοβαρή. Είχαμε ψυχικό, οικονομικό, χρονικό κόστος από τη συνεργασία αυτή. Χάσαμε την ηρεμία μας υπήρξαν προβλήματα εσωτερικά μετά, γιατί εμείς ήμασταν μια εταιρεία τριών εταίρων. Υπήρξαν άλλου είδους προβλήματα τα οποία πιθανόν και σαν οικονομικό αποτέλεσμα ήταν μεγαλύτερα από ότι μπορεί να ήταν ένα συγκεκριμένο, προσδιορισμένο ποσό», δήλωσε χαρακτηριστικά.Και παιδότοπος…

Σύμφωνα και με πληροφορίες από το «Πρώτο Θέμα» (16/1/2017) ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμης Σώρρας έφτιαξε με τη σύζυγό του την εταιρεία Μπόινγκ Πλάνετ ΕΠΕ, με μοναδική εταίρο την ίδια. Ο Σώρρας εισήγαγε φουσκωτά παιχνίδια και στη συνέχεια αναζητούσε επιχειρηματίες που είχαν δικό τους χώρο προκειμένου να στήσουν μαζί έναν παιδότοπο. Κατάφερε να αποκτήσει ή να γίνει συνέταιρος σε τουλάχιστον έξι, τους τέσσερις στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, έναν στη Χαλκίδα και άλλον έναν στην Κέρκυρα.

Η Μπόινγκ Πλάνετ ΕΠΕ παραμένει μέχρι σήμερα οφειλέτης του Δημοσίου, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ανθρώπων που συνεταιρίστηκαν μαζί του για χρέη τόσο στους ίδιους όσο και στους προμηθευτές.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το βίντεο από την καταγγελία του Κερκυραίου επιχειρηματία:

http://www.alphatv.gr/news/society/nees-kataggelies-gia-ton-artemi-sorra-0

Πηγή:corfupress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου