ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η Corendon Dutch και οι πτήσεις προς τη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα για το 2017Η αεροπορική εταιρεία Corendon Dutch θα συνεχίσει και το 2017 να συνδέει τη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα με το διεθνές αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ.

Σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά δεν υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις με το πρόγραμμα των πτήσεων και όπως είναι γνωστό στο νησί μας οι τουρίστες από την Ολλανδία είναι αυτοί που σχεδόν κάθε χρόνο “κάνουν ποδαρικό” στην έναρξη της σεζόν.

H πρώτη πτήση έχει προγραμματιστεί για τις 26 Μαρτίου από την Αγγλία με την εταιρεία Easy jet. Οι πρώτες πτήσεις από την Ολλανδία αρχίζουν τον Απρίλιο μήνα.

Η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι από τις καλύτερες αφού οι κρατήσεις και οι προκρατήσεις δείχνουν μεγάλη ζήτηση για το νησί μας. Τα θετικά μηνύματα έχουν μεταφέρει και μέσω του –Ε- οι παράγοντες της τουριστικής αγοράς και όσοι έλαβαν μέρος στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, όπως αυτή του Βερολίνου που έγινε πρόσφατα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Corendon Dutch έχει ως εξής:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

• Από τις 19 Απριλίου έως τις 25 Οκτωβρίου μία πτήση κάθε Τετάρτη(CND391)

• Από τις 21 Απριλίου έως τις 6 Οκτωβρίου μία πτήση κάθε Παρασκευή(CND591)

• Από τις 23 Απριλίου έως τις 8 Οκτωβρίου μία πτήση κάθε Κυριακή(CND791)

ΚΕΡΚΥΡΑ

• Από τις 19 Απριλίου έως τις 25 Οκτωβρίου μία πτήση κάθε Τετάρτη(CND395)

• Από τις 23 Απριλίου έως τις 8 Οκτωβρίου μία πτήση κάθε Κυριακή(CND715)

Επίσης η εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις προς το Ηράκλειο (από Βρυξέλλες, Άμστερνταμ, Μάαστριχτ και Χρόνινγκεν) προς την Κω (από Βρυξέλλες, Άμστερνταμ, Αϊντχόφεν και Χρόνινγκεν) προς την Λέσβο (Άμστερνταμ) και προς την Ρόδο (από Βρυξέλλες και Άμστερνταμ).

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Corendon Dutch είχε ξεκινήσει πτήσεις και προς την Κεφαλονιά το 2015 τις οποίες αναγκάστηκε να διακόψει στη μέση περίπου εκείνης της τουριστικής περιόδου, όπως αναφέρθηκε, λόγω χαμηλής ζήτησης.

Πηγή: ermisnews.grΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου