ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Deal για την τόνωση του γαμήλιου τουρισμού στην ΕλλάδαΤης Στεφανίας Σούκη

Περισσότερους τουρίστες που θέλουν να παντρευτούν στη χώρα μας αναμένεται να φέρει η νέα συμφωνία που υπέγραψαν ο διεθνής τουριστικός οργανισμός της TUI UK και το BookYourWeddingDay.com, η online πλατφόρμα άμεσης κράτησης ημερομηνίας για την τέλεση πολιτικού γάμου σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αγγλοσάξωνες, Αμερικανοί, αλλά και Ασιάτες (κυρίως Κινέζοι) είναι από τις βασικές αγορές της χώρας μας όσον αφορά στο κομμάτι αυτού του τουρισμού, το οποίο έχει αρχίσει να αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας, με τη Σαντορίνη να διατηρεί την πρωτοκαθεδρία, αλλά και άλλοι προορισμοί όπως η Μύκονος, η Πάρος, η Υδρα, Σκιάθος, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Χαλκιδική κ.α.

Το συμβόλαιο μεταξύ TUI UK και BookYourWeddingDay.com, έχει διάρκεια τριών ετών, με ημερομηνία έναρξης την 1η Μαρτίου 2017. Στα πλαίσια της σημαντικής αυτής συνεργασίας, η πλατφόρμα BookYourWeddingDay.com θα χρησιμοποιείται από τον βρετανικό όμιλο ταξιδιών, ενδυναμώνοντας το γαμήλιο τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα και την Κύπρο, μέσω μιας αυτοματοποιημένης και απλοποιημένης διαδικασίας. Η συνεργασία αυτή αναμένεται να συμβάλλει στην περαιτέρω καθιέρωση της καινοτόμου πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com στη διεθνή τουριστική αγορά, αποτελώντας το προτιμώμενο "booking system".

BookYourWeddingDay.com low logo

Επιπλέον, η εξέλιξη αυτή δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις δύο χώρες καθώς οι κρατήσεις γάμων θα πραγματοποιούνται άμεσα, χωρίς την αναμονή εβδομάδων για την επικύρωση διαθεσιμότητας της ημερομηνίας διεξαγωγής της γαμήλιας τελετής, λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών που αποτελούσαν τροχοπέδη για όσους επιθυμούσαν να τελέσουν τον πολιτικό τους γάμο στο εξωτερικό. Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν τον ιδανικό για αυτούς χώρο, επισφραγίζοντας ειδυλλιακά μια από της σημαντικότερες ημέρες της ζωής τους.

Για σκοπούς εκπαίδευσης των ταξιδιωτικών πρακτόρων της TUI UK, στελέχη της πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com, βρίσκονται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο, και συγκεκριμένα στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας στην Ουαλία, προετοιμάζοντας το έδαφος για την έναρξη των κρατήσεων.

Σύμφωνα με την εμπνεύστρια και διευθύνουσα σύμβουλο της πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com κ. Μαρία Ευριπίδη, η οποία διαθέτει 20ετή παρουσία στο χώρο του τουρισμού, «η πλατφόρμα αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και παράλληλα ενισχύει τις προσπάθειες για τοποθέτηση της Ελλάδας στις πρώτες θέσεις στον παγκόσμιο χάρτη του γαμήλιου τουρισμού. Σημαντικός αριθμός ξενοδοχείων που ασχολούνται με τον γαμήλιο τουρισμό έχουν ήδη ενταχθεί στο σύστημα αυτό και βρίσκονται σε συνεργασία μαζί μας καθώς αναγνωρίζεται το πλεονέκτημα που προσδίδει η πλατφόρμα στην ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού, με αλυσιδωτά οικονομικά οφέλη τόσο στις τοπικές επιχειρήσεις, όσο και στην ευρύτερη οικονομία».

Το Bookyourweddingday.com τέθηκε σε λειτουργία πέρυσι το καλοκαίρι και αποτελεί μια διεθνή διαδικτυακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας ταξιδιωτικοί πράκτορες, διοργανωτές γάμων και ζευγάρια, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό, μπορούν εύκολα και γρήγορα να εξασφαλίσουν την επιθυμητή ημερομηνία τέλεσης του πολιτικού τους γάμου στην Ελλάδα.

Η αυτοματοποιημένη διαδικασία που παρέχει η πλατφόρμα συντονίζει και απλοποιεί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται για την εξασφάλιση ημερομηνίας γάμου, ενθαρρύνοντας έτσι τα ζευγάρια από το εξωτερικό να επιλέξουν μόνοι τους την ημερομηνία και να κάνουν την κράτησή τους άμεσα σε ένα από τα ξενοδοχεία της αρεσκείας τους.

Πηγή: newmoney.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου