ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κρατάει χρόνια του Πουλημά η … κολόνια! – Documento η ανακοίνωση του ΚΡΟΝΟΥ το 2015

Οι σφαγιαστικές διαιτησίες του «κορυφαίου» (αλήθεια σε τι;) Ν. Πουλημά σε βάρος του ΚΡΟΝΟΥ που δείχνουν απύθμενη εμπάθεια δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Ο «Σουπερλιγδάτος» Ν. Πουλημάς δεν έχει λερωμένη τη φωλιά του μόνο στο πρόσφατο παιχνίδι (Σάββατο 25/2) ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ – ΚΡΟΝΟΣ με σφυρίγματα σε βάρος του ΚΡΟΝΟΥ για να του στερήσει τη δυνατότητα να ανέβει στην κορυφή βαθμολογίας.
Έχει λερωμένη τη φωλιά του και στον αγώνα ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ – ΚΡΟΝΟΣ (14/1) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, όταν γκρέμισε με το έτσι θέλω τον ΚΡΟΝΟ από την κορυφή της βαθμολογίας υποχρεώνοντας τον σε ισοπαλία 2 – 2. Αρνήθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα δυο πέναλτι σε βάρος του ΚΡΟΝΟΥ στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του Β΄ημιχρόνου και αποβολή παίκτη των γηπεδούχων. Στο 90΄για να ρίξει στάχτη στα μάτια έδωσε αμφισβητούμενο έως ανύπαρκτο πέναλτι σε υπέρ του ΚΡΟΝΟΥ.
Θα μπορούσε κανείς να αναφέρει πολλά για τα διαιτητικά κατορθώματα του Ν. Πουλημά με τα οποία έχει διαμορφώσει τον βαθμολογικό πίνακα της Α1την περίοδο 2016 - 17. Άλλωστε έχουν καταγγελθεί σε πανελλήνιας εμβέλειας site.
Αξίζει, ωστόσο, να θυμίσουμε την εμπάθεια και το μένος του συγκεκριμένου- «κορυφαίου» σε σφαγιαστικές διαιτησίες – διαιτητή.
Στα μπαράζ ανόδου από τη Α΄κατηγορία την περίοδο 2014 – 15 διαιτήτευσε τον ΚΡΟΝΟΣ - CORFU F/C 0 – 0. Αρνήθηκε να δώσει υπέρ του ΚΡΟΝΟΥ το εμφανέστατο πέναλτυ σε χέρι του αμυντικού της CORFU F/C που έδιωξε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα. Και όχι μόνο αυτό. Ουκ ολίγα τα σφαλτσοσφυρίγματα – προκλήσεις για τους πάνω από 500 φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα. Στο 65’, ο «κορυφαίος» δεν απέβαλε ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων για απώθηση στον Μ. Σαγιά.
Μετά τον αγώνα ο ΚΡΟΝΟΣ είχε εκδώσει καταγγελία
Καταγγελία  
 «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κρόνου Αργυράδων, ανέλυσε το βίντεο του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Corfu FC και αποφάσισε όπως προχωρήσει σε καταγγελία του διαιτητή, Ν. Πουλημά και του 2ου βοηθού, Γραικού.

Ο φίλαθλος κόσμος της Κέρκυρας έγινε μάρτυρας μίας εχθρικής και προκλητικής σε βάρος μας διαιτησίας. Σε πέραν των 4 φάσεων, η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφωρα (βλέπε βίντεο) και κατά συνέπεια το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε. Υπήρχαν δύο ξεκάθαρες περιπτώσεις πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και μια αποβολή παικτών της Corfu στις οποίες οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια, όπως και ορισμένες άλλες αλλοπρόσαλλες αποφάσεις…».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου