ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ενθουσιασμένοι από την Κέρκυρα οι δημοσιογράφοι του ΙΤV – Ευχαριστίες της ΠΙΝ στον Β. Καλούδη & τους ΧορηγούςΤην Πέμπτη (30/3), αναχώρησαν για την Αγγλία τα μέλη της δημοσιογραφικής αποστολής του ITV.

Συγκεκριμένα η 4μελής αποστολή αποτελείτο από τους: παρουσιάστρια κ. Alison Hammond, παραγωγό κ. Beth Riddlesworth, Συντονίστρια Παραγωγής κ. Joanne Humphreys  και εικονολήπτη κ. Martin Pettit. Ξεναγήθηκαν σε όλο το μήκος του νησιού, τόσο σε σημεία που σχετίζονται με τους Durrells (Κοντόκαλι, Grecotel Danilia Village,  Καλάμι - White House των Durrells), αλλά και σε πολλά άλλα.

Απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα στο Λογγά,  συνάντησαν Άγγλους μόνιμους κατοίκους της Κέρκυρας σε Κασσιώπη και Αχαράβη με τους οποίους έκαναν και σύντομες συνεντεύξεις, είδαν όμορφες παραλίες, πανοραμική θέα από το παρατηρητήριο Κάιζερ στον Πέλεκα, ενώ γνώρισαν και το μοναδικό οικοσύστημα στον Ίσσο με το κεδρόδασος, τις αμμοθίνες και τη Λιμνοθάλασσα Κορισσίων.

Η ξενάγηση στην Πόλη περιελάμβανε σημεία τόσο Βρετανικού όσο και γενικότερου ενδιαφέροντος (Μποσκέτο Durrell στην Πόλη, Γήπεδο Κρίκετ στην Κάτω πλατεία, Στέρνα Maitland, Ανάκτορο Μιχαήλ και Αγ. Γεωργίου, Λιστόν, Δημαρχείο, Duomo, Εβραική κ.α.)

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ευχαριστεί θερμά: Τον Κο Βασίλη Καλούδη, Πρόεδρο του AOCTA και το τουρ. Γραφείο Lord Travel, για τη δωρεάν διάθεση mini van, για τις μετακινήσεις του τηλεοπτικού συνεργείου, τον Κο Ευστάθιο Θεοδωράκη για τη φιλοξενία στο χώρο και τα γυρίσματα στο Grecotel Danilia Village, την Κα Μαρίνα Μπέσκα και το «Ταβερνάκι της Μαρίνας» για τη φιλοξενία στο χώρο τους, τη λήψη πλάνων για την ενότητα της τοπικής γαστρονομίας και τη δωρεάν παροχή γεύματος, τους Αφούς Δαφνή και το Ζαχαροπλαστείο «Παπαγιώργης», για τη φιλοξενία στο χώρο, τα γυρίσματα και την προσφορά γλυκών στο συνεργείο και τον Κο Νικόλαο-Φοίβο Καλούδη, από το Περιφερειακό Γραφείο ΣΕΤΕ Ιονίων Νήσων, για τη συνοδεία και τις ξεναγήσεις των δημοσιογράφων.


Πηγή: TornosNews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου