ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Όσα είπαν οι δυο προπονητές στο www.argyrades.gr για τον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Περιβολίου – ΚΡΟΝΟΣ


Μετά τη λήξη του αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΚΡΟΝΟΣ 0 – 4 οι δυο προπονητές των ομάδων κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις για τον αγώνα στο www.argyrades.gr σε μια περίοδο που οι απαγορεύσεις της ΕΠΣΚ και η δαμόκλειος σπάθη των προστίμων και των τιμωριών επιδιώκουν να φιμώσουν τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Αλλά αλίμονο, αν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου σκύψουν το κεφάλι….


Μάκης Κουλούρης (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ): «Παίξαμε κλειστά με σκοπό να κρατήσουμε το «μηδέν», αλλά δεν τα καταφέραμε. Το δεύτερο γκολ που μπήκε αμέσως μετά το πρώτο μας άλλαξε τα σχέδια. Στο Β΄ ημίχρονο ρισκάραμε, πιέσαμε και έτσι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα δεχτήκαμε το τρίτο γκολ. Ξέρουμε ότι έχουμε μια δύσκολη συνέχεια, αφού την επόμενη αγωνιστική αγωνιζόμαστε με την ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και στα τελευταία παιχνίδια με στόχο να αποφύγουμε τα μπαράζ. Συνεχίζουμε τον δικό μας αγώνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους με δεδομένο ότι είχαμε και σημαντικές απουσίες. Να συγχαρώ τους νικητές και φυσικά τους φιλάθλους για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν».

Βασίλης Ξάνθης (ΚΡΟΝΟΣ): «Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες με κοινή έδρα. Νικήσαμε δίκαια με αρκετές αλλαγές και τα παιδιά που μπήκαν έδειξαν δείγματα της αξίας τους με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει μια καλή απόδοση. Πιστεύω σε όλα τα παιδιά και στην ποδοσφαιρική τους αξία και στον χαρακτήρα τους. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος κοιτάζοντας σε κάθε παιχνίδι χωριστά να παίρνουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό.  Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και του φιλάθλους για την ωραία ατμόσφαιρα. Ειδικότερα οι φίλαθλοί μας με τη συμπαράστασή τους ενισχύουν σημαντικά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου