ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο ΦΑΙΑΞ 10 «δαγκανιές» στους Λύκους!


Μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην Ιστορία του πέτυχε ο ΦΑΙΑΞ Μαραθιά την Κυριακή (2/4) το μεσημέρι στο γήπεδο της Κασσιώπης με 10 – 2. Η μεγαλύτερή του νίκη καταγράφεται επί του ίδιου αντιπάλου με 13 – 0!

 Τι και αν ο ΦΑΙΑΞ είχε στη διάθεσή του μόνο 11 παίκτες και τον προπονητή του Μ. Κονισπολιάτη έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο. Οι αδυναμίες της ομάδας του Νησακίου εμφανείς σε όλη την πορεία του πρωταθλήματος. Φυσικά δεν αντέχει σε κριτική ο συγκεκριμένος αγώνας, όχι φυσικά για να μειωθεί η ιστορική αξία της νίκης του ΦΑΙΑΚΑ, αλλά για να τονιστεί η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων και, κυρίως, η κυριαρχία του ΦΑΙΑΚΑ στον αγωνιστικό χώρο.

Το 0 -1 στο 6΄με αυτογκόλ και το 0 -2 ο Καραγιώτης πριν συμπληρωθεί το 15λέπτο. Ο Ανυφαντής γρήγορα το 0 – 3. Πριν συμπληρωθεί το ημίωρο ο Καραγιώτης πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0 – 4. Ο Δ. Νικομάνης το 0 – 5 και αμέσως οι γηπεδούχο διαμορφώνουν το 1 – 5. Ο Β. Καββαδίας σημειώνει το 1- 6 που είναι και το τελικό σκορ του Α΄ημιχρόνου.

 

Ο Δ. Νικομάνης περίπου στο 55΄ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 1 – 7 και λίγο αργότερα ο Ανυφαντής σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το 1-8. Μειώνουν οι Λύκοι σε 2 – 8 και οι Θ. Τσαγκάρης και Βάρελη πετυχαίνουν ακόμα δυο γκολ γράφοντας το τελικό 2 -10.

Δοκάρι ο Β. Καββαδίας στο 44΄

Διατησία: Διαβάτης, Ίσερης, Μπρέλιας

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΛΥΚΟΙ (Μιχαλιτσιάνος) Βραδής, Β. Μαυρωνάς, Ρεβενιώτης, Αρβανιτάκης, Μιχαλιτσιάνος, Πέττας, Παγιατάκης, Σαλβάνος, Λινάρδος, Κάτσης, Κ. Μαυρωνάς. Έπαιξαν και οι: Γρίβας, Η. Μαυρωνάς


ΦΑΙΑΞ (Μ. Κονισπολιάτης) Μίαρης, Τσέκας, Πλάκας, Δ. Νικομάνης, Χ. Νικομάνης, Ν. Καββαδίας, Β. Καββαδίας, Βάρελης, Ανυφαντής, Καραγιώτης, Θ. Νικομάνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου