ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δίκαιη νίκη του ΚΡΟΝΟΥ επί της ΒΟΛΙΔΑΣ 2-0 εκτός


Δε δυσκολεύτηκε ο ΚΡΟΝΟΣ στον αγώνα της Κυριακής (2/4) στους Καστελλάνους, με τη γηπεδούχο ΒΟΛΙΔΑ που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Πήρε μια δίκαιη νίκη, πιο εύκολη από ό, τι δείχνει το τελικό σκορ, παίζοντας κατά διαστήματα, κυρίως, στο Β΄ ημίχρονο καλό ποδόσφαιρο και χάνοντας ευκαιρίες, ακόμα και πέναλτι, για περισσότερα γκολ. Ωστόσο στο πρώτο ημίωρο συνάντησε δυσκολίες και η πιο επικίνδυνη φάση που δημιούργησε καταγράφεται στο 35΄με τον Παπαστεργίου. Δυο λεπτά αργότερα ο Νικολάου με ωραία προσπάθεια αξιοποίησε το κόρνερ του «Γαμπρού» (Βλάσση) και έγραψε το 0 – 1. Ο ίδιος παίκτης στο 45΄έχασε πέναλτι που κέρδισε ο Γραμμένος και την ευκαιρία να εδραιώσει τη νίκη της ομάδας του. Ο Νόνας που είχε μπει στη θέση του Γκόγκα απέκρουσε.

Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Μωραϊτης στο 70’. Ο ΚΡΟΝΟΣ είχε την υπεροχή σε όλο το Β΄ ημίχρονο και ευκαιρίες με «Γαμπρό» που είχε και δοκάρι στο 50 ‘ και Ντιμιτρόφ. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν φιλότιμα και προσπάθησαν να απειλήσουν σε 2 – 3 φάσεις, αλλά δε δημιούργησαν τη μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο διαμαρτύρονται για ένα ακυρωθέν γκολ του Α. Σουπιώνη (Ζίκο), στην αρχή του αγώνα, αλλά είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ.

Διαιτησία: Γιουργας, Γραικός, Σκορδίλης

 

ΒΟΛΙΔΑ (Γ. Φλώρος): Γκόγκας, Γ. Πάγκαλης, Κ. Σκολαρίκης, Λέσσης, Χρ. Πάγκαλης, Αλ. Σουπιώνης, Παριανός, Δ. Ταμπάκος, Β. Ταμπάκος, Α. Σουπιώνης (Ζίκο), Μακαντάνης. Έπαιξαν κι οι: Νόνας, Β. Σουπιώνης, Σκορδίλης.

ΚΡΟΝΟΣ (Β. Ξανθής): Ζάχος, Ανυφαντής, Πετρόγιαννης, Μεσημέρης, Πουλημένος, Σπ. Γραμμένος, Π. Γραμμένος, Νικολάου, Βλάσσης, Παπαστεργίου, Ντιμιτρόφ. Έπαιξαν κι οι: Μωραΐτης, Παππάς, Μ. Σαγιάς.

 


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου