ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αγ. Νικολάου νίκησε 2 – 0 στο τοπικό ντέρμπι τον ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΑ


Αμφίρροπο το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής (30/4) στο γήπεδο Περιβολίου ανάμεσα τον ΑΟΒ και τον ΚΕΡΑΥΝΟ Αγίου Νικολάου. Δυο ομάδες που στηρίζονται σε νέα παιδιά και πραγματοποίησαν μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας. Νικητής ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ που πήρε την άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον Α΄γύρο.

Μια ελαφρά υπεροχή στο Α΄ημίχρονο είχε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ που με τον Νίκο Δημουλή στο 37΄άνοιξε το σκορ. Το 1 – 0 ήταν το σκορ του Α΄ημιχρόνου. Στο 63΄ο Θρ. Καλούδης διεύρυνε το προβάδισμα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ. Ωστόσο ο ΑΟΒ είχε αντίδραση, αφού στο μεγαλύτερο διάστημα του Β΄ημιχρόνου είχε την υπεροχή και στο 80’ μείωσε με τον Ανδρονικόπουλο.Είχε δυο – τρεις καλές ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Βεβαίως και ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ είχε το δικό του ισοδύναμο περίπου μερίδιο ευκαιριών.
Διατησία:  Γιούργας, Γραικός, Χ. Καρρά.

ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΑ (Γ. Μίαρης): Φλ. Μαράι, Κότσια, Ν. Μίαρης, Ανδρονικόπουλος, Γερ. Μίαρης, Κ. Μίαρης, Ι. Κουλούρης, Τ. Μαράι, Μυρίλλας, Αρ. Κουλούρης, Γ. Κάντας. Έπαιξε και ο Μπάστας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κ. Καλούδης): Γ. Λέσσης, Β. Καλούδης, Ν. Ρέβης, Τρ. Ρέβης, Κ. Ρέβης, Βλαχόπουλος, Πολ. Δημουλής, Βίκτ. Δημουλής, Ν. Δημουλής, Νικομάνης, Θρ. Καλούδης. Έπαιξαν και οι: Βάγιας, Λ. Ρέβης.


Το  «Ευχαριστώ» Του ΔΣ του ΑΟΒ
Το ΔΣ του ΑΟΒ, με αφορμή το τέλος της σεζόν, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Μίαρη για το ήθος, την εργατικότητα και τα στοιχεία που διοχέτευσε σε όλη την ομάδα και ιδίως, στα νεαρά παιδιά. Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια και τη συνεργασία. Επισημαίνει, τέλος, ότι τα Βασιλάτικα ολοκλήρωσαν τη σεζόν (και, συνολικά, τις δύο απ’ τις τρεις τελευταίες) δίχως αποβολή ποδοσφαιριστή τους.

Εύχεται τόσο στα παιδιά της ομάδας μας, όσο και σε όλες τις κερκυραϊκές ομάδες, ένα καλό καλοκαίρι, με, πρώτα και κύρια, υγεία και ό,τι καλύτερο στη συνέχεια...