ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γλυκερία και Κότσιρας με τη Φιλαρμονική Γαστουρίου στην Αθήνα στις 24-5Μια από τις κορυφαίες φιλαρμονικές ορχήστρες της Ελλάδας, η Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας ανανεώνει το ραντεβού της με το αθηναϊκό κοινό την Τετάρτη 24 Μαϊου 2017 πλαισιώνοντας δυο αγαπημένους στο κοινό ερμηνευτές, τη Γλυκερία και το Γιάννη Κότσιρα.

Η μοναδική αυτή συνάντηση πραγματοποιείται στο θέατρο Παλλάς με αφορμή την 153η επέτειο από την ένωση των Επτανήσων. Το πλούσιο ρεπερτόριο των δύο καλλιτεχνών θα παρουσιαστεί με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο. Το κοινό θα απολαύσει ​πολλά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια τους με τη συνοδεία 40 μουσικών της φιλαρμονικής και 60 χορωδών της Χορωδίας Αχαράβης Κέρκυρας. Όλοι μαζί θα δημιουργήσουν το αντιπροσωπευτικό ηχόχρωμα της φημισμένης επτανησιακής μουσικής παράδοσης και θα σμίξουν με τις μοναδικές φωνές των δύο ερμηνευτών​.

Η Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου έχει στο ενεργητικό της σημαντικές sold out εμφανίσεις και διαρκή παρουσία. Δύο παραστάσεις στο ​φημισμένο θέατρο Τown Ηall του Broadway της Νέας Υόρκης τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο του 2016 και η περσινή, άκρως επιτυχημένη, πρώτη παράστασή τους στο Παλλάς σε συνεργασία με τη Μαρινέλλα δίνουν το στίγμα μιας αεικίνητης ομάδας μουσικών που δραστηριοποιείται εντός και εκτός Κέρκυρας.

Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης
Διεύθυνση χορωδίας: Αγάθη Κοσκινά

Εισιτήρια από 13 ευρώ
Προπώληση: ticket365.gr
Κρατήσεις θέσεων & αγορά εισιτηρίων:
Τηλέφωνο: 211 1000 365
Στα ταμεία του Θεάτρου Aλίκη (ώρες 09.00 - 21.00)0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου