ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αναγέννηση-Παξοί 3 - 1 Νίκη για παραμονήΣε έναν κρίσιμο αγώνα η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στο γήπεδό της την Κυριακή (23/4) πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια για παραμονή στη Α1. Ο Μάκης Κουλούρης και οι ποδοσφαιριστές του έκαναν το καλύτερο δώρο στον πρόεδρο Γ. Νάο που είχε την ονομαστική του γιορτή, αλλά και στην Ιστορία της Ομάδας. Πέτυχαν με ανατροπή νίκη με 3-1 επί του ΑΟ ΠΑΞΩΝ και σε συνδυασμό με την ήττα του ΑΠΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, απέκτησαν πλεονέκτημα έδρας στα play out.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, αφού οι φιλοξενούμενοι με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου με τον  Σπ. Ρούσση προηγήθηκαν. Το 0 – 1 λειτούργησε αφυπνιστικά για την ομάδα του Περιβολίου που κατάφερε μέχρι τη λήξη του Α΄ ημιχρόνου να ανατρέψει τη σε βάρος της κατάσταση. Φάση καθοριστική στο 39' με πέναλτι για χέρι του Αργυρού και αποβολή. Ο Κυρι-γκολ παίρνει το όπλο του και γράφει το 1 – 1. Αλλά δε σταματάει εδώ. Λίγο αργότερα, στο 43΄ πετυχαίνει το 2- 1.

Στο Β΄ ημίχρονο η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ αξιοποίησε την αριθμητική της υπεροχή και εδραίωσε την πολύτιμη νίκη της με τον Κ. Βάσσιο, στο 78'.

Διαιτησία: Καββαδίας, Α. Βλάσσης, Κυπριώτης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Στ. Κουλούρης): Β. Νάος, Αντ. Βάσσιος, Λυμπόπουλος, Μαράι, Ν. Μίαρης, Βάρθης, Στ. Μίαρης, Χαντάι, Κ. Βάσσιος, Θ. Μίαρης, Κυριζάκης. Έπαιξαν και οι: Γ. Μίαρης, Χ. Μίαρης, Κ. Νάος


ΠΑΞΟΙ (Ν. Κλάρο): Αιμ. Κουλούρης, Ν. Μπογδάνος, Αργυρός, Φέκας, Γιαννούλης, Κούκια, Ι. Ρούσσης, Σπ. Βλαχόπουλος, Ν. Μάστορας, Χ. Μπογδάνος, Σπ. Ρούσσσης. Έπαιξε και ο: Αρ. Κουλούρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου