ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συζητήσεις του Καραϊσαρλή για «μπάσιμο» στον Θεσπρωτό!

Είσοδο στα διοικητικά του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας, ομάδα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, είναι πολύ πιθανό να κάνει στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Γιάννης Καραϊσαρλής, όπως αποκαλύπτει το CorfuCorner.gr.

Οι συζητήσεις του «αφεντικού» του Κρόνου Αργυράδων με το Δ.Σ. του «πλατανόφυλλου» φαίνεται να είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες μας. Ωστόσο, τίποτα προς το παρόν δεν είναι «τελειωμένο» και σίγουρο.

Πάντως, ειδικά τον τελευταίο καιρό, ο Κρόνος και ο Θεσπρωτός έχουν αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις. Κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και προχθές Τετάρτη (19/4), όπου οι «κυανόλευκοι» ταξίδεψαν στην Ηγουμενίτσα κι έδωσαν φιλικό αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους», με τους γηπεδούχους του Δημήτρη Μουρούτη να νικούν με 5-0 τους Κερκυραίους του Βασίλη Ξάνθη.

Όπως μάθαμε, η διεξαγωγή του προχθεσινού παιχνιδιού είχε τριπλή σημασία, αφού πέραν του αγωνιστικού κομματιού και της σύσφιξης των σχέσεων, δόθηκε η δυνατότητα στον κ. Καραϊσαρλή (που μετέβη στην γειτονική πόλη, μαζί με την αποστολή της κερκυραϊκής ομάδας) να κάνει νέες επαφές με τους διοικούντες τον Θεσπρωτό.

«Πράγματι, έχουμε κουβεντιάσει με τους ανθρώπους του Θεσπρωτού. Οι συζητήσεις μας, μπορώ να πω πως είναι σε καλό δρόμο, αλλά δεν έχουμε έρθει σε κάποια συμφωνία και άρα, τίποτα προς το παρόν δεν είναι δεδομένο, επίσημο και ανακοινώσιμο. Θα δείξει...», είπε στο CorfuCorner.gr ο Γιάννης Καραϊσαρλής, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Το μόνο βέβαιο, είναι πως ο Κρόνος και ο Θεσπρωτός έχουν καλλιεργήσει πολύ καλές σχέσεις, όπως θεωρώ ότι επιβάλλεται να συμβαίνει μεταξύ ιστορικών σωματείων που βρίσκονται σε γειτονικές περιοχές, όπως στην προκειμένη περίπτωση».

Εάν κι εφόσον τελικά ο γνωστός επιχειρηματίας αναμιχθεί με τα διοικητικά του Θεσπρωτού, είναι προς στιγμήν άγνωστο αν αυτό θα γίνει ευρισκόμενος στον προεδρικό θώκο, είτε απλά θα είναι χρηματοδότης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Ηγουμενιτσιώτες θα ωφεληθούν σε τεράστιο βαθμό. Η ομάδα θα ενισχυθεί και θα δυναμώσει σημαντικά, και πλέον θα μπορέσει να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και να διεκδικήσει την άνοδο στην επαγγελματική Football League, στα αμέσως επόμενα χρόνια.

Ανεξαρτητα από το αν ο Γιάννης Καραϊσαρλής «μπει» στον Θεσπρωτό, δεν είναι ακόμη γνωστό το «τι μέλλει γενέσθαι» με την παρουσία του στον Κρόνο, τα... ηνία του οποίου ανέλαβε πριν από τρία χρόνια, όταν η ομάδα έπαιζε στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΚ, και όχι μόνο την ανέβασε άμεσα στην Α1', αλλά και την κατέστησε μεγάλη πρωταγωνίστρια στο κερκυραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, ο ισχυρός άνδρας των «κυανόλευκων» αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις και τους σκοπούς του και να γνωστοποιήσει την απόφασή του για το αν θα συνεχίσει ή όχι να ηγείται του συλλόγου της νότιας Κέρκυρας.

Βάσει των εκτιμήσεών μας, το πιθανότερο είναι να συνεχίσει ο κ. Καραϊσαρλής να έχει στα χέρια του τις τύχες των Αργυραδιτών, καθώς όχι μόνο είναι σε εξέλιξη ένα πλάνο τετραετίας, αλλά -όπως πληροφορηθήκαμε- πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές του Κρόνου έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να μείνουν και του χρόνου, ώστε η ομάδα να εξακολουθήσει να είναι δυνατή και «συμπαγής».

ΠΗΓΗ: corfucorner.gr,  Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου