ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δείγμα θετικό από τη συνεδρίαση του ΔΣ του ΚΡΟΝΟΥ Την Τετάρτη (26/4) πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ του ΚΡΟΝΟΥ σε πολύ καλό κλίμα. Ο Πρόεδρος του ΚΡΟΝΟΥ στην εισήγησή του αναφέρθηκε στον απολογισμό του Συλλόγου και στον προγραμματισμό. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και αποφασίστηκε άμεσα, πιθανότατα την Κυριακή να γίνει η εκλογοαπολογιστική ΓΣ. Το πιο σημαντικό είναι η ομοφωνία των μελών για να λειτουργήσει το νέο ΔΣ και πάλι υπό την προεδρία του Γιάννη Καραϊσαρλή με ένα πιο λειτουργικό πλαίσιο αρχών και αρμοδιοτήτων σε συνδυασμό με την απαραίτητη ανανέωση και διεύρυνση.
Μπορεί ο Γ. Καραϊσαρλής να απέφυγε να δεσμευτεί για την παραμονή του στη θέση του προέδρου, αλλά βλέπει θετικά τις εξελίξεις που δρομολογούνται και είναι περίπου βέβαιο ότι στη ΓΣ βλέποντας τη μαζική συμμετοχή και στήριξη των μελών και των φίλων και, κυρίως, τη συμφωνία τους για μια καλύτερη λειτουργία της Διοίκησης και του Σωματείου να συνεχίσει στο τιμόνι του ΚΡΟΝΟΥ και να τον οδηγήσει σε νέες επιτυχίες.
‘Οσον αφορά τον απολογισμό, η χρονιά που πέρασε έχει θετικό πρόσημο με την έννοια ότι η Ομάδα παρά τις όποιες ελλείψεις και αδυναμίες λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο έχοντας ξεφύγει από τα δεδομένα του τοπικού πρωταθλήματος.  Πολύ σημαντικό ότι η ομάδα παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα και πήρε έναν τίτλο, το super cup. Η χρονιά, ωστόσο δεν μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη, αφού η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους για κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, για λόγους, κυρίως, που συνδέονται με την κατάσταση στην ΕΠΣΚ και τη Διαιτησία.

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις στον ΚΡΟΝΟ θα παίξει η παρουσία των μελών και των φιλάθλων στη ΓΣ. Θεωρείται βέβαιο ότι παλιοί και νέοι παράγοντες ενεργοποιούνται για να συμμετάσχουν και να στηρίξουν ενεργά τη νέα Διοίκηση Καραϊσαρλή. Αυτό σημαίνει ότι με την καθοδήγηση του Γ. Καραϊσαρλή μπορεί να υπάρχει παραπέρα συσπείρωση και ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων του ΚΡΟΝΟΥ, αλλά και παραγόντων από το νησί ευρύτερα.