ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αποκάλυψη – σοκ: Η μυστική συνάντηση Γ. Καραϊσαρλή – Π. Ποζίδη – Ανατροπή στο πρωτάθλημα!
Σοκάρει η σημερινή αποκάλυψη του www.argyrades.gr. Σήμερα το πρωί έγινε incognito η συνάντηση Γ. Καραϊσαρλή – Π. Ποζίδη σε πολύ γνωστό μέρος στον Βορρά – για ευνόητους λόγους – του διοικητικού ηγέτη του ΚΡΟΝΟΥ Γ. Καραϊσαρλή και Π. Ποζίδη, προέδρου της ΕΠΣΚ, σε πολύ καλό κλίμα, όπου δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και όχι μόνο τελείωσαν οι όποιες μεταξύ τους κόντρες, αλλά αποφασίστηκε και κοινή γραμμή πλεύσης που ανατρέπει όλα τα δεδομένα στο πρωτάθλημα της Α1.
Αγαπητέ Γιάννη – Αγαπητέ Παναγιώτη!
Η συνάντηση ήταν η φυσιολογική κατάληξη της ανοιχτής επιστολής του προέδρου της ΕΠΣΚ Π. Ποζίδη με την προσφώνηση «Αγαπητέ Γιάννη …» ως απάντηση στη δήλωση – ανάκληση του ΚΡΟΝΟΥ.
Για να πιάσουμε το νήμα από την αρχή. Μετά τον αγώνα με την ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, ο ΚΡΟΝΟΣ εξέδωσε μια καυστική ανακοίνωση για τη διαιτησία καταγγέλλοντας Ν. Πουλημά και Γ. Ξηρομερίτη. Στη συνέχεια η ΕΠΣΚ «διέταξε» την ανάκληση με την απειλή τιμωρίας. Ο ΚΡΟΝΟΣ ανακάλεσε με μια δήλωση που έγραψε Ιστορία, αλλά εκλήφθηκε ειρωνική: «Η Κέρκυρα διαθέτει την καλύτερη διαιτησία και την καλύτερη ΕΠΣΚ».
 Ο Π. Ποζίδης έστειλε την ανοιχτή επιστολή που τόνιζε μεταξύ άλλων:

«Αγαπητέ Γιάννη,
Λυπάμαι για την επιλογή σου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ειρωνική, προσβλητική αυτή αναφορά για το θεσμό της Ε.Π.Σ.Κ προέρχεται από έναν άνθρωπο, έναν επιχειρηματία, έναν παράγοντα του επιπέδου σου, που κοσμεί τον κόσμου του τοπικού ποδοσφαίρου και μας συνδέουν κοινοί αγώνες και αγωνίες.
Αγαπητέ Γιάννη,
Σε παρακαλώ να συμβάλλεις με τις τεράστιες δυνατότητές σου στη διατήρηση ενός ψηλού επιπέδου στο ποδόσφαιρό μας, χωρίς προκαταλήψεις και κραυγές συμβουλατόρων! Είμαι στη διάθεσή σου μα συζητήσουμε και να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε με καλή διάθεση και εμπιστοσύνη.
Με απεριόριστη εκτίμηση, 

Ο Πρόεδρος 


Παναγιώτης Ποζίδης»
Στη σημερινή μυστική συνάντηση των δυο ανδρών ο Γ. Καραϊσαρλής τόνισε ότι η δήλωση δεν ήταν ειρωνική, αλλά τρέφει απεριόριστη εμπιστοσύνη στην κερκυραϊκή διαιτησία, την ΕΠΣΚ και κυρίως προς το πρόσωπο του κ. Ποζίδη. Ο κ. Ποζίδης ενθουσιάστηκε από τη διευκρίνιση του Γ. ΚαραΙσαρλή και του ζήτησε να μην ακούει τις «κραυγές συμβουλατόρων» και να μην πιστεύει όσα γράφονται για «κλειδωμένο» πρωτάθλημα. Υποσχέθηκε μάλιστα μεγάλες ανατροπές και εκπλήξεις στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος!
Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ αργότερα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου