ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πανέτοιμη η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ για τη νίκη της χρονιάςΤελικός για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ο αγώνας του Σαββάτου στο γήπεδο Περιβολίου στις 17.00 για τα μπαράζ παραμονής στην Α1 με αντίπαλο τον ΑΠΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ. Ο Μάκης Κουλούρης και οι παίκτες του που ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την προπόνηση της Παρασκευής δεν έχουν τίποτα άλλο, κανένα σενάριο, παρά μόνο τη νίκη. Μια νίκη που θα βάλει τέλος στην αγωνία και θα διατηρήσει την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στα σαλόνια της Α1. Ας σημειωθεί ότι με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα διεξαχθεί δεύτερος αγώνας στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, έδρα του ΑΠΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, αλλά αυτό ούτε θέλουν να το σκέπτονται στο Περιβόλι. Όχι γιατί φοβούνται την έδρα των Μπενιτσών, αλλά θέλουν από αύριο το απόγευμα να τελειώσουν την υπόθεση παραμονή στο Περιβόλι και να το γλεντήσουν. Γιατί αντικειμενικά η αγωνιστική πορεία της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ  ήταν καλύτερη από τη βαθμολογική θέση και συγκομιδή. Υπήρχαν παιχνίδια, ειδικότερα στον Α΄ γύρο, που η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, χωρίς ανάλογα θετικά αποτελέσματα. Έτσι και σε συνδυασμό με μια κάμψη που παρουσίασε σε ένα διάστημα του Β΄ γύρου οδηγήθηκε, έστω και με πλεονέκτημα, έδρας στην ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ. Ο ΑΠΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και παρουσίασε εντυπωσιακές μεταπτώσεις στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Στο Περιβόλι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ως γηπεδούχος νίκησε τον ΑΠΣ 5 – 1, αλλά έχασε εκτός με 1 - 0.

Το καλό για τον προπονητή Μάκη Κουρή που έχει θετική συμβολή στην πορεία της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗς είναι ότι έχει στη διάθεσή του και πανέτοιμους όλους τους παίκτες με εξαίρεση τον Κ. Μίαρη που είναι εδώ και καιρό τιμωρημένος με 6 αγωνιστικές. Ασφαλώς και αναμένεται οι φίλαθλοι της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ να δώσουν μαζικό και εντυπωσιακό παρόν ωθώντας τους παίκτες στη νίκη της χρονιάς.

Δηλώσεις Μάκη Κουλούρη

Ο προπονητής της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Μ. Κουλούρης αποκλειστικά στο www.argyrades.gr δήλωσε:

Παίκτες, διοίκηση και φίλαθλοι είμαστε συσπειρωμένοι με κοινό στόχο τη νίκη. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε για να αποκαταστθεί η δικαιοσύνη. Γιατί η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ άξιζε με βάση το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή στην Α1. Ξέρουμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της αντίπαλης ομάδας.και δε σκεφτόμαστε τίποτα άλλο παρά τη νίκη. Θέλω οι φιλαθλοί μας να δώσουν το δικό τους αγώνα στην εξέδρα υποστηρίζοντας και εμψυχώνοντας τους παίκτες, ώστε να φτάσουμε στη νίκη και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την παραμονή στην Α1».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου