ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χασισοκαλλιεργητές διακινούσαν την παραγωγή τους στην ΚέρκυραΜάνος Τσαγκαράκης

Ο σκύλος ανιχνευτής των αστυνομικών ξετρύπωσε τα τέσσερα χασισόδεντρα και συσκευασίες με 460 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μαζί με δυο ζυγαριές ακριβείας

Μαζί με τον 25χρονο Αλβανό που φιλοξενούσε έκανε παραγωγή και διακίνηση χασίς στην Κέρκυρα ένας 19χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης και ήταν έτοιμοι να «σπρώξουν» πάνω από μισό κιλό ναρκωτικού.

Όταν οι δυο νεαροί εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 19χρονου όπου κατοικεί και ο αλλοδαπός. Εκεί, ο σκύλος ανιχνευτής των αστυνομικών ξετρύπωσε τα τέσσερα χασισόδεντρα και συσκευασίες με 460 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μαζί με δυο ζυγαριές ακριβείας. Οι δυο φίλοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Στη Λευκίμμη της Κέρκυρας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 21χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα και υποβλήθηκε σε έλεγχο. Στην κατοχή του, οι αστυνομικοί βρήκαν 35 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα μεταλλικό τρίφτη και τον προσήγαν στην Ασφάλεια, απ’ όπου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου