ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μήνυμα αγάπης ή υποκρισίας από την ΕΠΣΚέρκυραςΑνακοίνωση με ευχές για το Πάσχα εξέδωσε το ΔΣ της ΕΠΣΚ. Εκτός των άλλων εκφράζει την ευχή της για «μια νέα δημιουργική Ανάσταση στο άθλημά μας, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί με δύναμη και μεράκι, με πίστη και αποφασιστικότητα το σπουδαίο κοινωνικό έργο που προσφέρουμε ειδικότερα στους νέους αυτού του τόπου!».
Η ΕΠΣΚ φυσικά δεν αναφέρει ούτε συλλαβή για τα πάθη του ποδοσφαίρου γενικότερα και τη σταύρωσή του από τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Ούτε φυσικά για τα πάθη του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου και τις ευθύνες της ίδιας. Μια ομάδα, όπως, ο ΑΕΤΟΣ Κουσπάδων οδηγήθηκε στην θυσία μπαίνοντας στο στόχαστρο για την επιλογή της στις εκλογές της ΕΠΣΚ. Δεκάδες οι ανακοινώσεις διαμαρτυρίας ομάδων για τη διαιτησία, για τα παιδιά για όλες τις δουλειές… Αυτό είναι το «σπουδαίο κοινωνικό έργο» για το οποίο επαίρεται η Διοίκης της ΕΠΣΚ;
Ο φαρισαϊσμός ευδοκιμεί, ιδιαίτερα τις γιορτινές μέρες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας εύχεται σε όλους τους Κερκυραίους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ!
Αυτές τις Άγιες μέρες που οι σκέψεις μας εμπλουτίζονται με τα νοήματα της προσφοράς και της αγάπης ας γίνει αυτή η χριστιανική γιορτή αφετηρία για μια νέα προσπάθεια συνεργασίας, κοινών στόχων, νέων κοινών ελπίδων και αξιών!


Ευχόμαστε να τελειώσει επιτέλους η ταλαιπωρία στον τόπο μας και να έρθουν οι καλύτερες ημέρες και συνθήκες, αυτές που δικαιούμαστε εμείς και τα παιδιά μας και σε πολλούς τομείς στερούμαστε. Στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου ευχόμαστε τον ερχομό μιας νέας δημιουργικής Ανάστασης στο άθλημά μας, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί με δύναμη και μεράκι, με πίστη και αποφασιστικότητα το σπουδαίο κοινωνικό έργο που προσφέρουμε στους κατοίκους και ειδικότερα στους νέους αυτού του τόπου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου