ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ξεκίνησαν τα έργα στο Λιμάνι της Κέρκυρας

ΦΩΤΟ Λ.. ΡΟΥΣΣΟΥ

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας, ο εργολάβος ξεκίνησε τα έργα στο Λιμάνι, και αφού δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις, ο στόχος είναι να ασφαλτοστρωθεί τουλάχιστον ο δρόμος μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων προκειμένου να μην αντιμετωπίσει το νησί κάποιο πρόβλημα ενόψει και των εορτών του Πάσχα.

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας ΑΕ η συνάντηση με τον ανάδοχο κατασκευής του Έργου Κόμβος Νέου Λιμένα Κέρκυρας Ανδρέα Οικονομίδη με τον Προέδρο και Δ/ντα Σύμβουλο Σπύρο Στεφανίδη καθώς και στελέχη του Οργανισμού.
Όπως δημοσιοποίησε ο ΟΛΚΕ με δελτίο τύπου, ύστερα από τον έλεγχο των προσκομισθέντων δικαιολογητικών και μετά τις απαιτούμενες διευκρινήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν η διοίκηση του Οργανισμού προχώρησε στην έγκριση και πληρωμή των 7ου λογαριασμού του έργου.
Η συμφωνία συνέχισης του έργου περιλαμβάνει την άμεση συνέχιση των εργασιών με την δέσμευση εκ μέρους του αναδόχου της περάτωσης με πλήρη ασφαλτόστρωση συνοδεία της απαραίτητης σήμανσηςμέχρι την Κυριακή των Βαΐων.

Το μεσημέρι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Μουζακίτης και ο Περικλής Κατσαρός, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων συνάντησαν πάλι τον πρόεδρο του ΟΛΚΕ, ο οποίος τους μετέφερε τις διαβεβαιώσεις του εργολάβου.

Η ανακοίνωση του ΟΛΚΕ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας ΑΕ η συνάντηση με τον ανάδοχο κατασκευής του Έργου Κόμβος Νέου Λιμένα Κέρκυρας κ Α. Οικονομίδη σε πολύ καλό κλίμα με τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο κ. Σπύρο Στεφανίδη καθώς και στελέχη του Οργανισμού.

Υστέρα από τον έλεγχο των προσκομισθέντων δικαιολογητικών και μετά τις απαιτούμενες διευκρινήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν η διοίκηση του Οργανισμού προχώρησε στην έγκριση και πληρωμή των 7ου λογαριασμού του έργου.


Η συμφωνία συνέχισης του έργου περιλαμβάνει την άμεση συνέχιση των εργασιών με την δέσμευση εκ μέρους του αναδόχου της περάτωσης με πλήρη ασφαλτόστρωση συνοδεία της απαραίτητης σήμανσης μέχρι την Κυριακή των Βαΐων.

ΠΗΓΗ: στοιχεία από το ρεπορτάζ corfupost.gr και enimerosi.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου