ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Βαριά ήττα για τον ΚΕΡΑΥΝΟ Αγ. Νικολάου από τον Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Φωτό http://apskeravnosagiounikolaou.blogspot.gr


Βαριά ήττα για τον ελλιπή ΚΕΡΥΝΟ Αγ. Νικολάου, χωρίς Κ. Ρέβη, Π. Δημουλή και Βλαχόπουλο στο γήπεδο της Στρογγυλής το μεσημέρι της Κυριακής (2/4) από την ισχυρή ομάδα του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ που διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας με «έπαθλο» την απευθείας άνοδο στην Α΄ΕΠΣΚ.

Τα παιδιά του ΚΕΡΑΥΝΟΥ δε θέλουν δικαιολογίες και συνεχίζοντας τα … μαθήματα αυτοκριτικής γράφουν στο ιστολόγιο του Συλλόγου τους «Επιεικώς ανύπαρκτοι!». Και ήταν πράγματι η χειρότερη φετινή εμφάνιση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ που δέχτηκε 4 γκολ σε λιγότερο από 40 λεπτά. Για τους φιλοξενούμενους που μπήκαν πολύ δυνατά ο χορός των γκολ του Α΄ημιχρόνου ξεκίνησε και έκλεισε με τον Μπαζιούκα στο 15΄και στο 35. Ενδιάμεσα ο Πέττας στο 22’ και Μαγκάβερ στο 27΄σημείωσαν δυο ακόμα γκολ. Τελικό σκορ Α΄ ημιχρόνου 0 – 4. Μια καλή φάση για τους γηπεδούχους,η κεφαλιά του Καλούδη Θ. που πέρασε λίγο άουτ, περίπου στο 20'.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΚΕΡΥΝΟΣ βελτιώθηκε και έχασε ευκαιρίες για περιορίσει την έκταση του σκορ με τους Νίκο, δυο φορές,  και Α. Δημουλή και με τον Ν. Ρέβη. Μείωσε σε 1 – 4 με κεφαλιά του Καλούδη Θ. έπειτα από ωραία σέντρα του Λέσση. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν εκ νέου σε μια αντεπίθεση στο 90' και έγραψαν το τελικό 1-5.

Διαιτησία: Θ. Βλάσσης, Μουζακίτης, Παπακωστούλης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αγ. Νικολάου: (Κ. Καλούδης) Ν. Ρέβης, Α. Δημουλής, Ε. Καλούδης, Ν. Ρέβης, Κυπριώτης, Λέσσης, Βάγιας, Ν. Δημουλής, Θ. Καλούδης, Τ. Ρέβης, Β. Δημουλής. Έπαιξαν και οι Νικομάνης, Λ. Ρέβης, Ν. Δημουλής

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Δ. Πανδής) Μακρής, Τσιριγγάκης, Σαγιάς, Βασιλάκης, Καρβούνης, Σαμοϊλης, Ρίγγας, Κωνσταντίνου, Μπαζιούκας, Πέττας, Μαγκάβερ. Έπαιξαν και οι: Ζβέτκοφ, Φλώρος, Δημητρίου.

 

 


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου