ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Τα εισιτήρια με τον ΠανιώνιοΗ Διοίκηση του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων του προσεχούς εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (23/4), με αντίπαλο τον Πανιώνιο, αλλά και τις τιμές τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στις 19:00 στο Ε.Α.Κ. Κερκύρας , στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της Κέρκυρας από τις 12:00 το πρωί της ημέρας του αγώνα, online μέσω της ιστοσελίδας viva.gr και στα σημεία πώλησης της VIVA

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ τιμώνται ως εξής:

Θύρα 4:  10€

Θύρες 3Α – 3Β, 2Α – 2Β:  15€

Θύρα VIP:  30€

Σημειώνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Επιπροσθέτως υπογραμμίζεται ότι σε κάθε αριθμό ΑΜΚΑ αντιστοιχεί μόνο ένα εισιτήριο αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.viva.gr.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου