ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μία γειτονιά στην Κέρκυρα λειτουργούσε με κλεμμένο ρεύμα


Χειροπέδες στους δράστες
Κέρκυρα: Μία ολόκληρη γειτονιά λειτουργούσε με κλεμμένο ρεύμα

Μάνος Τσαγκαράκης27/04/201723:04


Κατά την διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις Έλληνες ηλικίας 43, 32 και 26 χρόνων είχαν φτιάξει από κοινού μια αυτοσχέδια κατασκευή και την είχαν συνδέσει με τα σπίτια τους

Συνεννοημένοι να ηλεκτροδοτούν παράνομα τα σπίτια τους ήταν τρεις κάτοικοι της ίδιας γειτονιάς στην Κέρκυρα, οι οποίοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας που έκαναν ελέγχους σε συνεργασία με αρμόδιο συνεργείο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και τους πέρασαν χειροπέδες.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις Έλληνες ηλικίας 43, 32 και 26 χρόνων είχαν φτιάξει από κοινού μια αυτοσχέδια κατασκευή και την είχαν συνδέσει με τα σπίτια τους, έτσι ώστε να προμηθεύονται παράνομα ηλεκτρικό ρεύμα από μια κολώνα της Δ.Ε.Η. χωρίς να πληρώνουν δεκάρα σε λογαριασμούς.

Η παράνομη κατασκευή κατασχέθηκε και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ η Δ.Ε.Η. τους καλεί να πληρώσουν τώρα για όσο ρεύμα κατανάλωσαν στο διάστημα της παράνομης ηλεκτροδότησης.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου