ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ηττήθηκε ο ΑΟ Βασιλατίκων από τον ΑΣΤΕΡΑ Μωραϊτίκων που έλαμψε στο Περιβόλι


Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ο ΑΟΒ παρουσιάστηκε το Σάββατο (1/4) το απόγευμα στο γήπεδο Περιβολίου με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και δεν είχε τύχη απέναντι στην ομάδα των Μωραϊτίκων. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έλαμψε με την απόδοσή του και δίκαια έφτασε σε μια μεγάλη νίκη με 4 – 1.
Μπήκε πολύ δυνατά και από το 12’ πήρε προβάδισμα με 1 – 0 με γκολ του Τοτάι.  Ο ΑΟΒ βρήκε την καλή στιγμή στο 28’ και ο εξαιρετικός Γερ. Μίαρης που ε΄χει ακταθέσει δείγματα του πλούσιου ταλέντου του δεν άφησε την ευκαιρία χαμένη. Ισοφάρισε σε 1 – 1. Αλλά μέχρι εκεί για τον ΑΟΒ…
Οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν την υπεροχή τους, αλλά όχι και όλες τις ευκαιρίες τους και έκλεισαν το Α΄ ημίχρονο ξαναπαίρνοντας προβάδισμα με 2 – 1 με γκολ του Μιχαηλίδη στο 37’.
Μετά από λίγα λεπτά στο 52’ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 1 – 3 με τον Λειβαδιώτη μετά από ωραίο συνδυασμό και το τελικό 1 – 4  διαμόρφωσε ο Μπότσης με πλασέ.  
Διαιτησία: Μίχος, Κυπριώτης, Γιώτης.

ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΑ (Ι. Μίαρης): Φ. Μαράι, Ανδρονικόπουλος, Ραυτόπουλος, Κόσσια, Ν. Μίαρης, Α. Μίαρης, Γ. Κουλούρης, Γερ. Μίαρης, Τ. Μαράι, Κάντας, Σαλβάρι. Έπαιξαν και οι: Ασπιώτης, Κ. Μίαρης, Αρσ. Κουλούρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ν. Μοσχονάς): Ν. Αλεξάκης, Κοσμάς, Ρέβης, Αλαμάνος, Τοτάι, Χρ. Στεργιου, Μιχαηλίδης, Ρίζος, Β. Αλεξάκης, Κοσμάς, Ίντας. Έπαιξαν και οι: Δ. Μπότσης, Λειβαδιώτης, Αρ. Κοντός.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου