ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με ελλείψεις, αλλά και πίστη για τη νίκη ο ΑΣΤΕΡΑΣ – Γ. Χονδρογιάννης: «Όσο ζούμε, ελπίζουμε και παλεύουμε»Την Παρασκευή το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΣΤΕΡΑ για τον «τελικό» της Κυριακής το με αντίπαλο την ΑΕ Ιστιαίας. Στην αποστολή συμμετέχουν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, αφού σε έναν ακόμα αγώνα ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα έχει επτά απουσίες. Εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους έμειναν οι: Λέσσης Παναγιώτης, Πάγκαλης Αλέξης, Νικομάνης Χρήστος, Κατσίβελας Ταξιάρχης, Γούναρης Αλέξανδρος, Γεωργοπάλης Νίκος, Ρούμπος Νίκος.

Για τον αγώνα της Κυριακή στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι με ώρα έναρξης  στις 16:30 ο προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ Γ. Χονδρογιάννης δήλωσε αποκλειστικά στο www.argyrades.gr
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια υπολογίσιμη ομάδα επαγγελματικού επιπέδου. Έχει επενδύσει πολλά και μέχρι τώρα έχει πολύ καλή πορεία. Τη σεβόμαστε, αλλά δε τη φοβόμαστε. Μαθηματικά δεν έχουμε υποβιβαστεί. Όσο ζούμε, ελπίζουμε και θα παλεύουμε. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και περιμένουμε σε έναν ακόμα αγώνα τη συμπαράσταση των φιλάθλων».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου