ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το 1ο περιφερειακό καρδιολογικό συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στην Κέρκυρα


 
Το 1ο Περιφερειακό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. θα πραγματοποιηθεί 26-27 Μαϊου στην Κέρκυρα. Πρόκειται για σημαντικό γεγονός, αφού κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα αναδειχτούν ποικίλα πεδία που αφορούν όλο το φάσμα της Καρδιολογίας και καταξιωμένοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομιλίες.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία -σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας και υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας, – θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης για τους επαγγελματίες υγείας και τα Σώματα Ασφαλείας (26/5/2017, ώρες 15.00-19.00μ.μ., ΠΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ), προκειμένου να αποκομίσουν σημαντικές γνώσεις και τεχνικές για το «πώς να σώσουν μια ζωή».

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Την ίδια ημέρα Παρασκευή 26 Μαΐου 2017. στις 19.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας, Καθηγητές Καρδιολογίας και καταξιωμένοι επιστήμονες θα πραγματοποιήσουν ομιλίες προς τους πολίτες για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Παθήσεων.

ΠΗΓΗ: ert.gr, Λυκούργος Σκιαδόπουλος