ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τα «Κοινωνικά» της «Φωνής των Αργυραδιτών» (αρ. φ. 140)ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

Στις 12 Απριλίου 2017 Μ. Τετάρτη γεννήθηκε ο γιος του Σπύρου Καββαδία (Μαργαρίτη) και της Σοφίας στη Ζυρίχη Ελβετίας.

Η «Φ.τ.Α.» εύχεται να τους ζήσει.

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Την Κυριακή 14 Μαϊου βαπτίστηκε στον ΙΝ Αγίας Τριάδας Αργυράδων ο γιος του Γκίνη Κωνσταντίνου Σπυρίδωνος . Του εδόθη το όνομα Σπυρίδων.

Η «Φ.τ.Α.» εύχεται να τους ζήσει.

ΓΑΜΟΙ

Η Σοφία Μάγκου κόρη της Αθηνάς Καββαδία (Κων/ου Νούφρη) και ο Νίκος Ξυπόλιας τέλεσαν τους γάμους τους τις 30 Απριλίου 2017 και ώρα 7:00μ.μ.στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στην Παιανία Μεσόγεια.

Η «Φ.τ.Α.» εύχεται να ζήσουν ευτυχισμένοι

ΘΑΝΑΤΟΙ

Ο Καββαδίας Χρήστος (του Βασίλη Πετόνη) απεβίωσε σε ηλικία  83 ετών στην Αθήνα που κατοικούσε μόνιμα στις 18 Μαρτίου 2017. Ο Χρήστος ήταν άνθρωπος κοινωνικός και αγαπητός. Ήταν υπάλληλος στο Πολεμικό Ναυτικό από όπου συνταξιοδοτήθηκε.

 Ο Παϊζάνος Ανδρέας-Ρένος ετών 74 (σύζυγος Κωνσταντίνας Καββαδία, θυγατέρας  Νικόδημου Νιόνιου Μιχαϊλάκη). Ήσυχος άνθρωπος διακρινόταν για την καλοσύνη και την εργατικότητά του.

O Πανδής Σπύρος (Ντερελέ), απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών τέλη Μαρτίου στην Κέρκυρα που κατοικούσε μόνιμα και η κηδεία του έγινε στον Άγιο Σπυρίδωνα (Κοτσέλα). Ο Σπύρος ήταν ένας ευγενής και ήσυχος άνθρωπος κοινωνικός και πολύ αγαπητός. Η απώλειά του είναι μεγάλη, όχι μόνο για την οικογένειά του και τους συγγενείς του, αλλά και για όλους όσοι τον γνώριζαν. 

Η Κουλούρη Αναστασία (Σούλα) συζ. Νικολάου (Μπατίστα) απεβίωσε σε ηλικία 68 χρονών την Τρίτη 7 Μαρτίου στις Αργυράδες που κατοικούσε μόνιμα. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ΙΝ της Παναγίας Αργυράδων στις 8 Μαρτίου και κηδεύτηκε στο Νεκροταφείο Αργυράδων. Η Σούλα ήταν γυναίκα ευγενής, πρότυπο κοινωνικού ανθρώπου. Άριστη σύζυγος και ιδανική μητέρα μαζί με τον αγαπημένο σύζυγό της Νίκο δημιούργησαν μια εξαιρετική οικογένεια. Εκτός από τις χριστιανικές αρχές και το ήθος της, διακρινόταν για την εργατικότητά της. Έφυγε νέα δίνοντας σκληρή μάχη το τελευταίο διάστημα με τη συμπαράσταση του συζύγου της και της οικογένειάς της για να κρατηθεί στη ζωή. Σε αυτή την άνιση μάχη δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα  η είδηση για την απώλειά της να βυθίσει στη θλίψη την οικογένειά της και όλους  όσοι τη γνώριζαν. Πλήθος κόσμου τη συνόδεψε στην τελευταία της κατοικία.

Η Καββαδία Ελένη  χήρα Σπύρου(Μπόγια) απεβίωσε στο Περιστέρι που κατοικούσε μόνιμα σε ηλικία 86 ετών. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ΙΝ Παναγίας στις Αργυράδες και κηδεύτηκε στο Νεκροταφείο Αργυράδων. Η Ελένη ήταν μια ευγενική και καλοσυνάτη γυναίκα. Μαζί με τον σύζυγό της Σπύρο (Μπόγια) δημιούργησαν μια πολύ καλή οικογένεια. Αφοσιωμένη σύζυγος και εξαιρετική μητέρα μεγάλωσε τα παιδιά της με αρχές. Ήταν από πρώτα μέλη του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών και με τον σύζυγο της συμμετείχε στις εκδηλώσεις.

Η Καββαδία Βαρβάρου (Μπάκου)  απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών την Τετάρτη 12 .Απριλίου. Η εξόδιος ακολουθία της τελέστηκε στον ΙΝ Αγίου Σπυρίδωνος (Πανωχώρι) στις Αργυράδες την Πέμπτη 13 Απριλίου και κηδεύτηκε στο Νεκροταφείο Αργυράδων. Η Βαρβάρα ήταν μια απλή γυναίκα με καλοσύνη για τους συγγενείς και τους συνανθρώπους της. Καλόψυχη και εργατική.

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Καββαδίας (Νιήνιαρης) Ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου, 15 Απρίλη 2017, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Κώστας  Καββαδίας του Σπυρίδωνος (Νιήνιαρης) και κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Αργυράδων την Τρίτη του Πάσχα, 18 Απρίλη 2017,  στον τάφο των γονιών του. Πορεύθηκε στη ζωή του με αξιοπρέπεια, εντιμότητα, καλοσύνη και μόνο αγαπητός ήταν σε όλο τον κόσμο. Δούλεψε σκληρά τόσο στο χωριό του όσο και στη Γερμανία, ως μετανάστης και κατάφερε να κάνει οικογένεια και να γνωρίσει και εγγόνια και δισέγγονα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Ο Διονύσης Καλούδης (Νιόνιος) απεβίωσε την Τρίτη του Πάσχα, 18 Απρίλη 2017,  στο Κοντόκαλι που κατοικούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ΙΝ Παναγίας στις Αργυράδες την Τετάρτη του Πάσχα 18 Απρίλη και κηδεύτηκε στο Νεκροταφείο Αργυράδων. Ο Νιόνιος  για χρόνια κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα και δούλεψε ως αυτοκινητηστής. Άνθρωπος αγαπητός και κοινωνικός, η ψυχή της παρέας, διακρινόταν για το πηγαίο χιούμορ.

Η Λιούμπα Ελένη (Σαλούμη) απεβίωσε την Πέμπτη 5 Μαϊου 2017 σε ηλικία 91 ετών στις Αργυράδες που κατοικούσε μόνιμα. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ΙΝ Παναγίας στις Αργυράδες το Σάββατο 7 Μαϊου και κηδεύτηκε στο Νεκροταφείο Αργυράδων. Η Ελένη συμπήρωσε έναν πολύχρονο κύκλο ζωής δίνοντας σκληρό αγώνα για να μεγαλώσει τα παιδιά της. Φιλότιμη και εργατική, ιδανική μητέρα μεγάλωσε τα παιδιά της τον Νικηφόρο, τη Λίτσα και τον Σπύρο με αρχές. Ευτύχησε να δει τα παιδιά της να δημιουργούν εξαιρετικές οικογένειες και γνώρισε εγγόνια και δισέγγονα.

Η Δουκάκη Σταυρούλα, χήρα Γεωργίου απεβίωσε το Σάββατο 7 Μαϊου σε ηλικία 68 ετών στις Αργυράδες που κατοικούσε μόνιμα. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ΙΝ Παναγίας στις Αργυράδες την Κυριακή 8 Μαϊου και κηδεύτηκε στο Νεκροταφείο Αργυράδων. Η Σταυρούλα ήταν μια καλόκαρδη και ευγενική γυναίκα. Με τον σύζυγό της Γιώργο δημιούργησαν μια πολύ καλή οικογένεια. Πολύ καλή μητέρα μεγάλωσε με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά της Βασίλη, Νίκο και Σούλα. Ήταν πολύ κοινωνική και συμμετείχε στις εκδηλώσεις του χωριού με διάθεση για προφορά. Έφυγε νωρίς από τη ζωή προκαλώντας μεγάλη λύπη όχι μόνο στην οικογένεια και τους συγγενείς, αλλά και σε όλους όσοι τη γνώριζαν


Η Καταβάτη Ευτυχία (Κούλα του Τζήλιου) απεβίωσε τη Δευτέρα 8 Μαϊου σε ηλικία 84 ετών στις Αργυράδες που κατοικούσε μόνιμα. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ΙΝ Παναγίας στις Αργυράδες την Τρίτη 9 Μαϊου και κηδεύτηκε στο Νεκροταφείο Αργυράδων. Η Κούλα ήταν μια απλή και γυναίκα, αγαπητή σε όλους  που ξεχώριζε για την καλοσύνη της. Στήριγμα της πολύ καλής οικογένειας που δημιούργησε με τον σύζυγό της Μήτσο. Μεγάλωσε τα παιδιά της Ναυσικά και Σπύρο με αρχές και ήθος. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένεια, τους συγγενείς και σε όλο το χωριό.