ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συνεχίζει ο Γ. Καραϊσαρλής ενισχυμένος με 17 μελες ΔΣ!


Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του www.argyrades.gr του Σαββάτου για την εκλογοαπολογιστική ΓΣ και τις διοικητικές εξελίξεις στον ΚΡΟΝΟ. Ο Γ. Καραϊσαρλής παραμένει στο τιμόνι της ομάδας ενισχυμένος και πλαισιωμένος από ένα 17 μελές ΔΣ με στόχο να κάνει τον ΚΡΟΝΟ ακόμα πιο ισχυρό, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Την Κυριακή (7/5) στο «ΚΑΒΒΑΔΙΕΙΟ» Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική ΓΣ του ΚΡΟΝΟΥ. Για μια ακόμα χρονιά διοικητικός ηγέτης του ΚΡΟΝΟΥ είναι ο Γ. Καραϊσαρλής, ο άνθρωπος που άλλαξε τη ροή της Ιστορίας των τελευταίων χρόνων κάνοντας τον ΚΡΟΝΟ πανίσχυρο. 


Ο Γ. Καραϊσαρλής, όπως φάνηκε, και από την τοποθέτησή του στη ΓΣ είναι διατεθειμένος να υλοποιήσει το όραμά του για μια πανίσχυρη ομάδα με στέρεες βάσεις που θα εκπροσωπεί το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο σε πανελλαδικό επίπεδο.
Βασικοί συνεργάτες του και άνθρωποι που διαχρονικά έχουν προσφέρει στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να τον στηρίξουν με μεγαλύτερη δύναμη. Επιπλέον νέοι άνθρωποι πλαισιώνουν το νέο ΔΣ με διάθεση για προσφορά. Οι αδελφοί Νίκος και Σπύρος Γκίνη, ο Γιώργος Καββαδίας (Βορλίτα), ο Χρήστος Καββαδίας, πρώην Πρόεδρος, ο Δημήτρης Παναγιωτελίδης, ο Σπύρος Σαγιάς.
Στο ΚΡΟΝΟ μπαίνουν οι βάσεις για ένα ανανεωμένο ΔΣ που με τη θετική συμβολή των παλαιότερων θα λειτουργήσει σε υψηλότερα στάνταρ, όπως απαιτείται με βάση την πορεία των τελευταίων χρόνων και τους υψηλούς στόχους που έχει η ομάδα.


Χαρακτηριστικό της ΓΣ της Κυριακής η μαζική συμμετοχή και στήριξη των μελών και των φιλάθλων του ΚΡΟΝΟΥ. Αναμφίβολα η πιο μαζική ΓΣ των τελευταίων δεκαετιών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου