ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Κυριακή 21 ΜαϊουΗ Εκλογοαπολογιστική ΓΣ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ορίστηκε για την Κυριακή 21 Μαϊου στις 12 το μεσημέρι στα Γραφεία του Συλλόγου και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού θα προκύψει το νέο ΔΣ.
Ο απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ υπό την προεδρία του Γιώργου Νάου είναι χωρίς αμφιβολία θετικός. Με πρόεδρο τον Γιώργο Νάο και τους συνεργάτες του την προηγούμενη σεζόν η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ πέτυχε με μεγάλη ευκολία την άνοδο στα σαλόνια της Α1 με εντυπωσιακή πορεία παίζοντας ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο και με μία μόλις ήττα, ενώ έχασε στο … τσακ τον τίτλο. 
Η φετινή πορεία της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με την καθοδήγηση του Μάκη Κουλούρη μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και με πολλές δυσκολίες. Έστω και στα μπαράζ εξασφάλισε σχετικά εύκολα σε έναν μόλις αγώνα την παραμονή. Ωστόσο το κυριότερο είναι ότι αναμφίβολα η αγωνιστική της παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος ήταν πολύ καλύτερη από τη βαθμολογική συγκομιδή. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο σε αρκετούς αγώνες πετυχαίνοντας εντυπωσιακές νίκες, ενώ σε ορισμένους αδικήθηκε από το τελικό αποτέλεσμα και σε κάποιους από τη διαιτησία. Οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ σε κάποιους αγώνες για τη διαιτησία ήταν πέρα για πέρα δικαιολογημένες.

Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Νάος με τους συνεργάτες του θα αναλάβουν και πάλι να οδηγήσουν και τη νέα περίοδο την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ σε υψηλότερα σκαλοπάτια. Την Κυριακή το μεσημέρι θα ξέρουμε με σιγουριά, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο της έλλειψης απαρτίας, οπότε η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα της Κυριακής στις 7μμ και στον ίδιο χώρο.