ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κένταυρος Αρίλλας – ΦΑΙΑΞ Μαραθιά: Γκολ και θέαμα! (3-2)


Την Κυριακή (29/4) έπεσε η αυλαία στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΚ με τον ΦΑΙΑΚΑ να αγωνίζεται στο γήπεδο των Αυλιωτών έοντας στην αποστολή τους μόλις 11 παίκτες. Παρόλα αυτά έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Αρίλλα που με τον Τ. Μουζακίτη στον πάγκο τερμάτισε στη 2η θέση και πανηγυρίζει την άνοδο στην Α΄ κατηγορία. Ο ΦΑΙΑΞ πληρώνει κάποια κενά, κυρίως στον Α΄γύρο. Γιατί από τα χαμηλά έφτασε στα ψηλά και στην 6η θέση των μπαράζ ανόδου, αλλά η βαθμολογική διαφορά είναι μεγαλύτερη του ορίου των 6 βαθμών και έτσι θα αγωνίζεται και του χρόνου στη Β΄ΕΠΣΚ. Κρίμα γιατί η πορεία στον Β΄γύρο ήταν εξαιρετική.
Όσο για τον αγώνα ο ΦΑΙΑΞ προηγήθηκε με τον Θ. Νικομάνη στο 16'. Το 0 – 1 ήταν και το σκορ του Α΄ημιχρόνου. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι, με στο β', ισοφάρισαν με το Στ. Λούβρο, στο 60'. Προηγήθηκαν 2-1 με τον Β. Κατσαρό στο 65'. Ο Λιουδάκης στο 75'το 3- 1, ενώ Θ. και Δ. Νικομάνης έχασαν πολύ καλές να ισοφαρίσουν. Επίλογος στο 82', όταν ο Δημήτρης Νικομάνης διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διαιτητής: Διαβάτης, Μυρίλλας, Τσιριμιάγκος

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Τ. Μουζακίτης): Β. Καλούδης, Αρμάντο, Τσουκαλάς, Αργυρός, Κωνστάντης, Αν. Μουζακίτης, Στ. Λούβρος, Β. Κατσαρός, Δ. Μουζακίτης, Β. Μουζακίτης, Μπαμπότσι. Έπαιξαν και οι: Γερ. Μουζακίτης, Γ. Κατσαρός, Λιουδάκης.

ΦΑΙΑΞ (Μ. Κονισπολιάτης): Αρ. Νικομάνης, Βλαχόπουλος, Πλάκας, Μπούρας, Χαρ. Νικομάνης, Δ. Νικομάνης, Κονισπολιάτης, Καστρινός, Κ. Γούναρης, Θ. Νικομάνης, Ευτ. Νικομάνης. 


Το ευχαριστήριο του Τ. Μουζακίτη

Ο προπονητής του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Αρίλλα μέσω του www.argyrades.gr ευχαριστεί τους παίκτες και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της ομάδας να επιστρέψει στην Α' ΕΠΣΚ. Επισημαίνει ότι ήταν μια πετυχημένη χρονιά με την ομάδα να έχει πολύ καλή πορεία σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. «Αυτή η επιτυχία, βεβαίως, δεν ήρθε από μόνη της. Γι' αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την μεγάλη προσπάθειά τους, όπως και τη διοίκηση που είχε το πολύ σημαντικό, δικό της μερίδιο, στην άνοδο της ομάδας. Μπράβο σε όλους!»