ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Από τη Φωνή των Αργυραδιτών: Ένας Αργυραδίτης, ο Γεράσιμος Στ. Καββαδίας, στην 3η θέση στο Παγκόσμιο Αλιείας!


Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, λόγω ελλιπούς ενημέρωσης, χρειάζεται να αναφερθούμε σε μια παγκόσμια επιτυχία του Γεράσιμου Στ. Καββαδία που έκανε περήφανους όχι μόνο τους Κερκυραίους, αλλά και τους Έλληνες.
Άλλωστε τόσο μεγάλες επιτυχίες είναι διαχρονικές και ανά πάσα στιγμή πρέπει να μνημονεύονται. Εξάλλου πριν από λίγες μέρες το Σάββατο, 8 Απριλίου στην Boat & Fishing Show έγινε η  απονομή των Παγκόσμιων Πρωταθλητών και της Ελληνικής Ομάδας Υποβρυχίου Κυνηγίου, σε ειδική εκδήλωση. Ο Γιώργος Βασιλείου, ο Γιάννης Σιδέρης, ο Γεράσιμος Καββαδίας και όλοι οι αθλητές από την Ελληνική ομάδα Υποβρυχίου Κυνηγίου σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στην τεράστια επιτυχία που είχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σύρο το 2016 αναφέρθηκαν  στις εμπειρίες τους και στα μυστικά από τον αγώνα! Συμμετείχε η Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρυχίας Δραστηριοτήτας και Αθλητικής Αλιείας(ΕΟΥΔΑ).


Να θυμίσουμε ότι ο Γεράσιμος Καββαδίας, ο αθλητής του ΝΑΟΚ, στην υποβρύχια αλιεία, κατέλαβε την τρίτη θέση, στο ατομικό, στο 30ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα, στη Σύρο (το διήμερο 16-17/9), με τη συμμετοχή βεβαίως πολλών αθλητών και εθνικών ομάδων από 25 χώρες.

Για την ιστορία, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Κύπριος Γιώργος Βασιλείου, ενώ, ασημένιος ήταν ο Έλληνας, Γιώργος Σιδέρης. Παράλληλα, στο ομαδικό, η Ελλάδα αναδείχτηκε πρωταθλήτρια, με δεύτερη την Ιταλία και τρίτη την Κύπρο.
O παγκόσμιος πρωταθλητής Γ. Καββαδίας, γράφει στο Facebook: Είναι ωραίο συναίσθημα να έχεις ένα τέτοιο κρεμασμένο στο στήθος σου...
Χαρά απερίγραπτη για μένα που με οδήγησε η μοίρα να ζήσω όλο αυτό! Την ομάδα μου στο ψηλότερο σκαλί του κόσμου και εμένα στο τρίτο ψηλότερο σκαλί.
Από παιδί, ο Γεράσιμος Καββαδίας ασχολείται με την υποβρύχια αλιεία και ως αθλήτής του ΝΑΟΚ έχει πολλές επιτυχίες σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Το 2016 εκτοξεύτηκε στις κορυφές της παγκόσμιας κατάταξης και του αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια και ευχές να είναι πάντα καλά και να πετυχαίνει τους στόχους του.

ΥΓ Ο Γεράσιμος Καββαδίας είναι γιος του συγχωριανού μας Στέφανου (Μπάτσου), είναι καθηγητής Βιολόγος και υπηρετεί σε Λύκειο του Ηρακλείου Κρήτης.