ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ιδιοκτήτης μπαρ συνελήφθη για μαστροπεία στην Κέρκυρα


Ο 68χρονος υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης συνελήφθη στη Βόρεια Κέρκυρα μετά από επιχείρηση, όπου αστυνομικός εμφανίστηκε ως πελάτης με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Συνελήφθη σήμερα 28-05-2017, τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 68χρονος ημεδαπός, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης- μπαρ, για μαστροπεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Επίσης, συγκατηγορούμενη στην υπόθεση για τις ίδιες παραβάσεις είναι και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, μία 38χρονη υπήκοος Τσεχίας, η οποία αναζητείται.

Αναλυτικότερα, η σύλληψη του 68χρονου πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας,  η οποία διαρθρώθηκε σε επιμέρους  στάδια, (αστυνομικός-πελάτης, προσφορά ερωτικής συνεύρεσης, παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού από τον υπεύθυνο λειτουργίας, αστυνομική επέμβαση) κατά την οποία διαπιστώθηκε η προώθηση στην πορνεία 51χρονης ημεδαπής.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στους χώρους καταστήματος, αλλά και στην κατοχή του 68χρονου και της 51χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, μεταξύ των οποίων και προσημειωμένη χρηματική αμοιβή

(92) μάρκες, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε χρηματικές αμοιβές

κάμερα ασφαλείας, η οποία επόπτευε και μέρος δημοσίας οδού καθώς και

κινητό τηλέφωνο

Ο 68χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ η 51χρονη κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

 ΠΗΓΗ: corfupress.gr