ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νέο ΔΣ με πρόεδρο ξανά τον Γ. Νάο στην Αναγέννηση με υψηλούς στόχουςΠαραιτήθηκε η Διοίκηση Γ. Νάου την προηγούμενη Κυριακή, αφού δεν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή των μελών και των φίλων της Αναγέννησης στην εκλογοαπολογιστική ΓΣ, αλλά μπροστά στο διοικητικό αδιέξοδο ο Γ. Νάος, όπως αναμενόταν, ανέλαβε τις διοικητικές ευθύνες μαζί με νέους και παλιούς συνεργάτες. Άνθρωποι που έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα και το χωριό. Σιγά μην άφηναν την ομάδα σε κατάσταση διοικητικής παραλυσίας. Όχι μόνο ανέλαβαν, αλλά είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να είναι πανέτοιμη η ομάδα για να έχει μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α1.
Ο πρόεδρος Γ. Νάος, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του παρακάτω έχει υψηλούς στόχους. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να λήξει το θέμα προπονητή και στη συνέχεια θα γίνουν σοβαρές μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.
Ο Γ. Νάος σε δηλώσεις του στο www.argyrades.gr τονίζει:
«Συνεχίζουμε με αρκετούς νέους ανθρώπους για να στηρίξουμε την ομάδα μας. Προχωράμε και χρειάζεται δουλειά, συλλογική και μεθοδική, για να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους.. Η ομάδα έχει ιστορία και πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Χρειαζόμαστε και περιμένουμε τη συμπαράσταση όλων. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και εύχομαι υγεία και καλή δύναμη σε όλους».


Στο χθεσινό συμβούλιο (30/5/17) πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση σε σώμα και η σύνθεση του νέου Δ.Σ. η οποία έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΝΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΙΑΡΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣ.
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜ.
ΤΑΜΙΑΣ : ΜΙΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛ.
ΓΕΝ.ΑΡΧΗΓΟΣ Α' : ΜΙΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡ.
ΓΕΝ.ΑΡΧΗΓΟΣ Β' : ΜΙΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡ.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ Α' : ΜΙΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣ.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ Β' : ΜΙΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡ.
ΥΠΕΥΘ. ΓΗΠΕΔΟΥ : ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜ.
ΜΕΛΟΣ : ΜΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡ.
ΜΕΛΟΣ : ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛ.